Δευτέρα 20 Απριλίου 2015

Ο 5ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΠΑΟΚ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (5ος ημιτελικός, 20/4, 18.30, Novasports-4)
Η μεγάλη στιγμή έφτασε για να μάθουμε ποιος θα συμπληρώσει το ζευγάρι των τελικών της Volleyleague 2014-15. ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός θα δώσουν τη μάχη τους στην Πυλαία (20/4, 18.30, Νοvasports -4, διαιτητές: Γεροθόδωρος-Παπαδογούλας) για την πρόκριση στους τελικούς όπου θα συναντήσουν τον Ολυμπιακό.  Η σειρά των ημιτελικών βρίσκεται στο 2-2 και το ματς στο Παλατάκι έχει τον χαρακτήρα τελικού.

Για τον ΠΑΟΚ, μια νίκη θα είναι ιστορική καθώς για πρώτη φορά ο δικέφαλος του βορρά θα λάβει μέρος σε έναν τελικό του πρωταθλήματος. Μετά την κατάκτηση του κυπέλλου ο ΠΑΟΚ έχει άλλο ένα ραντεβού με την ιστορία και το «Παλατάκι» αναμένεται να γεμίσει.

Η διοίκηση εξέδωσε ανακοίνωση για… οδηγίες προς τους οπαδούς, υποσχόμενη πρωτάθλημα, ενώ προηγήθηκε συνάντηση του προέδρου της ομάδας, Γιώργου Ανδρέου με εκπροσώπους των οργανωμένων.

Ο Παναθηναϊκός έχει μια 5ετία να γευθεί την χαρά της πρόκρισης στους τελικούς και παρά το γεγονός ότι στην αρχή της σεζόν δεν υπήρχαν αυτοί οι στόχοι, μπορεί πλέον να ονειρεύεται.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...