Τετάρτη 29 Απριλίου 2015

Ο 3ος ΤΕΛΙΚΟΣ ΤΗΣ Α1 ΑΝΤΡΩΝ ΠΑΟΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός (3ος τελικός, 29/4, 19.00, Novasports 3)
Οι τελικοί της Volleyleague ΟΠΑΠ μεταφέρονται ξανά στο PAOK Sports Arena,όπου ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό (29/4, 19.00, Novasports 3, Γεροθόδωρος - ∆εληκωστίδης) για τον 3ο αγώνα της σειράς.

Με δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ προηγείται με 2-0 στις νίκες, υπάρχει σοβαρή πιθανότητα να κριθεί ο πρωταθλητής. Ο «Δικέφαλος του βορρά» έχει την ευκαιρία, να κερδίσει το πρώτο του τρόπαιο μπροστά στον κόσμο του που θα γεμίσει ξανά το γήπεδο. Έχει μαζί του και την… παράδοση των τελικών, αφού μέχρι στιγμής, δεν έχει συμβεί ανατροπή από το 2-0.


Πλην του Σαφράνοβιτς, ο οποίος, εδώ και καιρό σφίγγει τα δόντια για να ενισχύει την ομάδα, δεν υπάρχουν προβλήματα για τον προπονητή, Γιάννη Καλμαζίδη.
Ο Ολυμπιακός το μόνο που έχει να κάνει είναι να αποδείξει ότι έχει τις δυνάμεις να γυρίσει τη σειρά, κάνοντας το μπρέικ και επιστρέφοντας στο Ρέντη για την ισοφάριση. Δεν υπάρχει γυρισμός σε αυτό το παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, κάτι που ίσως κάνει τους αθλητές του να παλέψουν περισσότερο για τη νίκη. Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε με απογευματινή προπόνηση και το βράδυ φτάνει στη Θεσσαλονίκη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...