Πέμπτη 5 Μαρτίου 2015

ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ΟΥΡΑΛΟΤΣΚΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟ CHALLENGE CUP ΓΥΝΑΙΚΩΝ

 
 Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Πανναξιακού ηττήθηκε με 3-0 σετ από την πανίσχυρη Ουραλότσκα στη Νάξο και η πρόκριση στην ημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ "παγώνει".
 
Ένα σετ άντεξε ο Πανναξιακός και στην συνέχεια υποκλίθηκε στην ανωτερότητα της Ουραλότσκα η οποία επικράτησε με 3-0 και έχοντας τον επαναληπτικό την επόμενη εβδομάδα στην έδρα της έχει αγκαλιάσει την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Τσάλεντζ Καπ.
Όμως το χειροκρότημα του κόσμου που κατέκλυσε το κλειστό γυμναστήριο του νησιού ήταν η καλύτερη ανταμοιβή για τις αθλήτριες του Πανναξιακού που για μία ακόμη φορά υπερέβαλλαν εαυτούς.
Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Ατάνας Πετρόφ έδειξαν για πιο λόγο έφτασαν τόσο μακριά στην παρθενική τους συμμετοχή σε Ευρωπαϊκή διοργάνωση, καθώς ήταν κοντά στο σκορ σε όλη τη διάρκεια (7-8, 9-8, 9-12, 15-17) κι όταν οι Ρωσίδες ξέφυγαν με 19-24 έφτασαν μια ανάσα από την μεγάλη ανατροπή. Με δύο άσους της Σίας Τοτσίδου μείωσαν στον πόντο (23-24) όμως μετά από φάση διαρκείας η Λιτσένκο τελείωσε το σετ για την Ουραλότσκα.
Στο β’ σετ ο Πανναξιακός προηγήθηκε με 5-3, ωστόσο μετά το τάιμ άουτ του Νικολάι Καρπόλ η Ρωσική ομάδα άλλαξε ταχύτητα και έφτασε στη νίκη.
Πανναξιακός - Ουραλότσκα 0-3
Τα σετ: 23-25, 15-25, 16-25
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...