Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΡΙΚΟΥ ΜΑΣ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ Α2

Να λοιπόν που φτάσαμε όπως και πέρυσι, στις τελευταίες αγωνιστικές να έχουμε πάρει τα κομπιουτεράκια και να αναλύουμε τα σενάρια για τη σωτηρία του αντρικού τμήματος και στο φετινό πρωτάθλημα της Α2.
Με τρεις αγωνιστικές να απομένουν το υφιστάμενο πρόγραμμα των τριών ομάδων (Ροδίων Άθληση, Αργυρούπολη και Δραπετσώνα) που διεκδικούν την τρίτη θέση, με δεδομένο ότι τα Ναυπηγεία δεν έχουν πιθανότητες, είναι το εξής:
 
20η αγωνιστική:
Απόλλωνας - Αργυρούπολη
Οδυσσέας - Ροδίων 0-3 χ.α.
Δραπετσώνα - Μίλωνας
 
21η αγωνιστική:
Αργυρούπολη - Οδυσσέας 3-0 χ.α.
Ροδίων - Μίλωνας
Πανελλήνιος - Δραπετσώνα
 
22η αγωνιστική:
Μίλωνας - Αργυρούπολη
Δραπετσώνα - Ροδίων
 
Η μέχρι τώρα βαθμολογία, είναι η εξής:
Ροδίων Άθληση 17
Αργυρούπολη 17
Δραπετσώνα 15
 
Με δεδομένο ότι οι δύο μας αντίπαλοι έχουν από 3 πόντους ακόμα, από τους αγώνες με τον Οδυσσέα, που έχει αποβληθεί από το πρωτάθλημα, η ομάδα μας χωρίς να σχολείται με τα αποτελέσματα των άλλων, χρειάζεται μόνο νίκες και στους τρεις αγώνες της, για να φτάσει τους 24 πόντους και να σωθεί.
Σε περίπτωση που υπάρξει τριπλή ισοβαθμία, τότε η ομάδα που θα υποβιβαστεί και με καθαρή νίκη της ομάδας μας επί της Ροδίων, θα είναι η Αργυρούπολη, η οποία θα έχει συγκεντρώσει τους λιγότερους πόντους (5) στους μεταξύ μας αγώνες με τη Δραπετσώνα να έχει 6 και τη Ροδίων 7.
Σε περίπτωση, ισοβαθμίας της Δραπετσώνας με τη Ροδίων, η ομάδα που θα υποβιβαστεί θα εξαρτηθεί από το σκορ του αγώνα μας. Με νίκη μας 3-0, υποβιβάζεται η Ροδίων, με νίκη μας 3-1 θα πρέπει να μετρηθούν οι συνολικοί πόντοι των δύο αγώνων μας.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας της Δραπετσώνας με την Αργυρούπολη, τότε θα υποβιβαστεί η Αργυρούπολη, γιατί υπερτερούμε στους συνολικούς πόντους των μεταξύ μας αγώνων με 138-131, αφού και στους δύο αγώνες οι γηπεδούχοι νίκησαν με 3-0.
Σε περίπτωση ισοβαθμίας Ροδίων με Αργυρούπολη, τότε υποβιβάζεται η Αργυρούπολη, η οποία είχε κερδίσει στην έδρα της με 3-2, ενώ η Ροδίων είχε κερδίσει στον 1ο γύρο με 3-1.
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ:
1. Η Αργυρούπολη σε όλες τις πιθανότητες ισοβαθμίας, υστερεί.
2. Ο Μίλωνας, είναι ο ρυθμιστής του υποβιβασμού, γιατί αγωνίζεται και με τους τρεις.
3. Η Δραπετσώνα, αν κερδίσει καθαρά τη Ρόδο, υπερτερεί σε όλα τα σενάρια ισοβαθμιών.
4 και πιο σημαντικό. Τη Δραπετσώνα με τρεις νίκες της, δεν την ενδιαφέρουν καθόλου τα υπόλοιπα αποτελέσματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...