Παρασκευή, 6 Μαρτίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 07/03 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το ΓΣ Ηλιούπολης οι εξής αθλήτριες: Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Λυμπεροπούλου Ειρ., Νόου, Θωμαίδου, Φώτου, Μαρκουτσά, Κανελλοπούλου, Νουρλιάδη, Μουστάκα, Μοίρα, Κούτσου, Χίου.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Το Σάββατο 07/03 και ώρα 13:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Αργυρούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί η ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Σταμπολίου, Κυρίσογλου, Νόου, Καγιαλή, Χαχάμη, Λεούση, Λαγού, Γιουνούς, Λεκάι Κλ.
 
ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 007/03 και ώρα 16:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Πετρούπολη, οι εξής αθλητές: Αντωνόπουλος, Ασλανίδης, Θεοδωρόπουλος, Κοντούδης, Μαρούσης, Περιμένης, Σαββίδης, Τέντης, Τσουλφάς, Χαρακλάνης, Χατζηδημητρίου.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄: Την Κυριακή 08/03 και ώρα 10:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη όπου θα μας υποδεχτεί ο τοπικός ΓΣ, οι εξής αθλήτριες: Βλαντίδου, Καστρίτση, Χρυσού, Κάβουρα, Όκκα Γ., Στεφοπούλου, Δριβάκου, Λεκκάκου, Όκκα Χρ.
 
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Την Κυριακή 08/03 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Περιστέρι, οι εξής αθλήτριες: Χάνου Κ., Χάνου Στ., Λιόλιου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Συναπίδου, Μοίρα, Θωμαίδου, Φώτου.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 08/03 και ώρα 14:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Έσπερο, οι εξής αθλήτριες: Κούτσου,  Κανελλοπούλου, Μουστάκα, Νόου, Μαρκουτσά, Βουλγαράκη, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κουτούβαλη, Λεπίδου, Χάλαρη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου