Τρίτη 3 Μαρτίου 2015

Ξανά μαζί οι Μουσικές Ταξιαρχίες

Το σχήμα του Τζίμη Πανούση επιστρέφει στη σκηνή με ιστορικό reunion 30 χρόνια μετά.

Ξανά μαζί οι Μουσικές Ταξιαρχίες
Σύμφωνα με ανάρτηση στην σελίδα του Κυττάρου στο facebook, ο Τζίμης Πανούσης επιστρέφει για τέσσερις συναυλίες στον ιστορικό συναυλιακό χώρο μαζί με όλα τα μέλη των Μουσικών Ταξιαρχιών, 30 ακριβώς χρόνια μετά από τον τελευταίο δίσκο του σχήματος, "Hardcore" - ζωντανή ηχογράφηση, επίσης στο Κύτταρο. Θα παίξουν στις 3 και 4 Απριλίου και ξανά στις 17 και 18 του ίδιου μήνα.

Σε συνέντευξή του στο περιοδικό Ποπ & Ροκ, τον Απρίλιο του 1984, ο ίδιος ο καλλιτέχνης είχε πει: «Δεν ξέρω πόσοι το έχουνε καταλάβει, οι Μουσικές Ταξιαρχίες είναι μια μπλόφα. Κάτι δηλαδή πήγαινε να γίνει, αλλά άμα δεν υπάρχει υποδομή δεν γίνεται τίποτα. Γίνανε προσπάθειες να λειτουργήσει το συγκρότημα και με άμεση δημοκρατία και με δημοκρατικό συγκεντρωτισμό χωρίς αποτέλεσμα. Αφού η μοναδική δουλειά που γίνεται συλλογικά είναι η ενορχήστρωση των τραγουδιών που γράφω εγώ που έχω την ευθύνη και για όλα τα υπόλοιπα, δεν μας έμενε παρά το σύστημα της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας, του ΚΥΝΟβουλευτισμού με όλα τα επακόλουθα π.χ. οι διαρροές».

Οι Μουσικές Ταξιαρχίες, παρά τον σύντομο βίο τους, υπήρξαν ένα από τα επιδραστικότερα συγκροτήματα στην ελληνόφωνης ροκ σκηνής.

Η προπώληση εισιτηρίων ξεκινάει την Τρίτη 3 Μαρτίου.
rocking.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...