Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ Α': Το Σάββατο 04/04 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Αργυρούπολη, οι εξής αθλητές: Αμοργιανός Πρ., Αμοργιανός Μ., Δαδημόπουλος, Δαρδανός, Διαμαντής, Θωμόπουλος, Κογκαλίδης, Λεκάι, Χαρακλάνης.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Το Σάββατο 04/04 και ώρα 16:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Άμιλλα, οι εξής αθλήτριες: Κούτσου,  Κανελλοπούλου, Μουστάκα, Νόου, Μαρκουτσά, Βουλγαράκη, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κουτούβαλη, Λεπίδου, Χάλαρη.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Την Κυριακή 05/04 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Άρτεμη, οι εξής αθλήτριες: Χάνου Κ., Χάνου Στ., Λιόλιου, Αγγέλη, Συναπίδου, Μοίρα, Θωμαίδου, Φώτου, Ιωάννου, Στοίτσεβα.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Την Κυριακή 05/04 και ώρα 13:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για τη Ν. Σμύρνη, όπου θα μας υποδεχτεί ο Μίλωνας, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Σταμπολίου, Κυρίσογλου, Νόου, Καγιαλή,  Λαγού, Γιουνούς, Λεκάι Κλ., Τσέλιου, Λεούση, Φουστέρη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου