Τρίτη 13 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΑΕΚ (20.00, Novasports 3, Νικολόπουλος-Μόσχος) αρχίζει ξανά η δράση στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών και ολοκληρώνεται και τυπικά ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος (η συγκεκριμένη αναμέτρηση για την 10η αγωνιστική είχε αναβληθεί λόγω των Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων του Ολυμπιακού).
 
Οι ερυθρόλευκες είναι στη 2η θέση της βαθμολογίας με 24 βαθμούς (όσους έχει και ο Πανναξιακός) ενώ οι κιτρινόμαυρες είναι στην 4η με 21 βαθμούς.
 
Στον Ολυμπιακό ο Γιάννης Νικολάκης δεν υπολογίζει τις εδώ και καιρό απούσες Σοφία Κοσμά, Μανωλίνα Κωνσταντίνου (η τελευταία πάντως έχει αρχίσει σιγά, σιγά ασκήσεις ενδυνάμωσης και αναμένεται να επιστρέψει στη δράση σε δύο μήνες περίπου.
«Είχαμε μεγάλο χρόνο αποχής από τους αγώνες και πρώτα απ’ όλα πρέπει να είμαστε σοβαροί γιατί μετά από τέτοια διακοπή χωρίς αγώνες θέλει χρόνο για να βρούμε τον αγωνιστικό μας ρυθμό», σχολίασε ο τεχνικός του Ολυμπιακού Γιάννης Νικολάκης και συμπλήρωσε: «Από κει και πέρα παίζουμε με μια ομάδα η οποία ναι μεν δεν έχει ξένες αλλά τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστεί στην Α1 γυναικών και κυρίως σε όλα της τα παιχνίδια στη φετινή σεζόν παίζει στα όρια της. Δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε και χρειάζεται μεγάλη συγκέντρωση και σοβαρότητα γιατί όλα τα παιχνίδια από δω και πέρα είναι πολύ σημαντικά για εμάς».
 
Στην ΑΕΚ ο πονοκέφαλος του Μανώλη Ρουμελιώτη ακούει στο όνομα Στέλα Λαγουδάκη. Η έμπειρη ακραία στο φιλικό της προηγούμενης εβδομάδας με τον Ηλυσιακό αισθάνθηκε εκ νέου ενοχλήσεις στο γόνατο της (είχε τραυματιστεί στον αγώνα κόντρα στην Ηλιούπολη) και η συμμετοχή της είναι αμφίβολη.
«Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι και πάντα ένα ματς ΑΕΚ ο Ολυμπιακού είναι πάντα ντέρμπι. Ταυτόχρονα είναι και μια πρόκληση για εμάς και θέλουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να δούμε πόσο μπορούμε να κοντράρουμε τον Ολυμπιακό. Είμαστε το αουτσάιντερ, αλλά όπως έχουμε κάνει σε όλα τα παιχνίδια μας μέχρι τώρα θα προσπαθήσουμε να έχουμε την ίδια μαχητικότητα που μας καθιστά δύσκολο αντίπαλο για την οποιαδήποτε ομάδα», τόνισε ο Μανώλης Ρουμελιώτης ενώ αναφερόμενος στο μεγάλο διάστημα αποχής των ομάδων από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις σημείωσε: «Σίγουρα παίζει ρόλο η μεγάλη διακοπή λόγω εορτών και Εθνικών ομάδων, αλλά ένα τέτοιο παιχνίδι ιντριγκάρει τους πάντες και δίνει κίνητρο από μόνο του…»
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...