Τετάρτη 21 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Για το... θαύμα στο παγωμένο Καζάν ο Ολυμπιακός

 
 Ο Ολυμπιακός χρειάζεται ένα θαύμα. Να νικήσει τη Ζενίτ Καζάν για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ μέσα στο σπίτι της για να μιλάει ολη η Ευρώπη για το συγκρότημα του Καζάζη. 

 Οι «ερυθρόλευκοι» που βρίσκονται από τη Δευτέρα στο Καζάν προπονήθηκαν δυο φορές, το πρωί κάνοντας βάρη στο γυμναστήριο και το απόγευμα με πρόγραμμα στο γήπεδο.

Ο αγώνας θα γίνει την Τετάρτη (21/1) και θα ξεκινήσει στις 18.00. Θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το OTEsport 6 με διαιτητές τους Γιούρι Μπακούνοβιτς (Λευκορωσία), Σλόμο Μπρούτμαν (Ισραήλ). O Oλυμπιακός έχει απωλέσει τις ελπίδες πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, αλλά θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητες συμμετοχής στο CEV Cup.

Η 12άδα του Ολυμπιακού αποτελείται από τους: Κώστα Χριστοφιδέλη, Θανάση Μαρούλη, Μίλαν Γιούρισιτς, Αντρέι Ντιάτσκοφ, Γιώργος Στεφάνου, Κωνσταντίνος Προύσαλης, Μενέλαος Κοκκινάκης, Ενέα Τζελάτι, Σωτήρης Σωτηρίου, Κάρσον Κλαρκ, Χρήστος Βολουδάκης Γιάννης Τακουρίδης.
 
Χωρίς Μαρούφ η Καζάν

Νέο πρόσωπο στη Ζενίτ Καζάν σε σχέση με τον αγώνα στο «Μελίνα Μερκούρη» θα είναι ο Ρώσος πασαδόρος Κονσταντίν Λέσικ, αντίθετα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής ο Ιρανός πασαδόρος Μιρ Σαέντ Μαρούφ διότι δεν εκδόθηκε ακόμα η άδεια από την CEV.
D OΜΙΛΟΣ
5η αγωνιστική
21/01: Ποσογίλνιτσα (Αυστρία) - Φριντρισχάφεν (Γερμανία)
21/01: Ζενίτ Καζάν (Ρωσία) - Ολυμπιακός (Ελλάδα)
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...