Τρίτη 20 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ''ΚΑΛΑΜΑΚΙ ΜΕ ΜΕΡΑΚΙ''

Μια ακόμα συνεργασία εξασφάλισε η Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, με τo ψητοπωλείο ''Καλαμάκι με μεράκι'' που εδρεύει στη Δραπετσώνα, οδός Εθνικής Αντίστασης 52, τηλ: 211 0120143.
Συγκεκριμένα, το κατάστημα χορήγησε στο σύλλογο μας απαραίτητο αθλητικό εξοπλισμό για τα τμήματα των παγκορασίδων.
Είναι μία κίνηση η οποία, θα λειτουργήσει ανταποδοτικά και ωφελημένοι θα βγούμε όλοι μας.
  Το ''Καλαμάκι με μεράκι'' φημίζεται για το καταπληκτικό χοιρινό καλαμάκι με το καραμελωμένο κρεμμύδι, αλλά και για τα πολύ νόστιμα και χορταστικά σάντουιτς,    το λουκάνικο με πράσο και καραμελωμένες χρωματιστές πιπεριές! Μια μοναδική λιχουδιά που πραγματικά αξίζει να τη δοκιμάσετε. Συνδυάζεται τέλεια με χύμα κρασάκι ή μπυρίτσα.  Επίσης την ποικιλία 2 ατόμων πολύ χορταστική, μόνο 10,00ευρώ!!!
Συμπληρώστε και κάποια από τις λιχουδιές, όπως μαστέλο, λουκάνικο με μεράκι, μανιτάρια, ψητά λαχανικά κ.α. και η απόλαυση είναι σίγουρη!!!
 Επίσηςγια τη μερίδα Γιαουρτλού! Δύο μπιφτέκια μοσχαρίσια με μυρωδικά, από πάνω ψητή ντομάτα με κανέλα, κρεμμυδάκι - μαϊντανός, γιαούρτι και η σάλτσα από τη ψητή ντομάτα. Και βέβαια για να ολοκληρωθεί η μερίδα πιτάκια.
Πολύ χορταστικό, ελαφρύ, υγιεινό, νόστιμο και βέβαια... με μεράκι!
Μόνο 5,00 ευρώ... ψήνεστε;
Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους του καταστήματος και ευχόμαστε, να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...