Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Εθνικός Αλεξ. - Παμβοχαϊκός (13η αγωνιστική, 18/1, 17.00, Novasports-4)

Το δεύτερο τηλεοπτικό ντέρμπι της 13ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Volleyleague ΟΠΑΠ θα γίνει την Κυριακή στο γυμναστήριο «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» της Αλεξανδρούπολης μεταξύ του Εθνικού και του Παμβοχαϊκού (18/1, 17.00, Novasports-4, Διαιτητές: Δεληκωστίδης, Τζεπκινλής).
 
 
Ο αγώνας έχει μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον στην προσπάθεια που κάνουν οι δύο ομάδες για να μπουν στην πρώτη τετράδα του πρωταθλήματος. Ειδικά ο Εθνικός προέρχεται και από την εκτός έδρας νίκη επί της Ζλιν στην Τσεχία για το Τσάλεντζ Καπ.
 
Η ομάδα του Έβρου με 22 βαθμούς σε 12 αγώνες είναι στην 5η θέση της βαθμολογίας πίσω από την Κηφισιά και τον Φοίνικα Σύρου που έχουν δύο περισσότερους. Στοχεύει στην 7η νίκη του στο πρωτάθλημα. Ο Εθνικός έχει 6 εντός έδρας αγώνες και έχει 5 νίκες με 3-0 σετ και μία ήττα με 3-2 σετ.
 
«Να καλύψουμε το χαμένο έδαφος»
 
Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν και ο Σταύρος Κασαμπαλής που σηκώνει το βάρος της ανάπτυξης από τη θέση του πασαδόρου δήλωσε: «Ο Παμβοχαϊκός έρχεται εδώ με πολλές αλλαγές σε σύγκριση με τον πρώτο αγώνα. Στο Βραχάτι είχαμε νικήσει 3-1 και μετά αρχίζαμε την ευρωπαϊκή μας πορεία. Τώρα προερχόμαστε από το ματς με την Ζλιν. Δεν υπάρχει κούραση. Εγώ τουλάχιστον δεν αισθάνομαι κουρασμένος και χαίρομαι πολύ που είμαι βασικός πασαδόρος. Με γεμίζει ευθύνη και υποχρέωση. Με πιο εντατική δουλειά θα ανταποκριθώ θετικά. Θέλουμε τη νίκη για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος από τις τελευταίες εκτός έδρας ήττες».
 
Ο Παμβοχαϊκός με 17 βαθμούς σε 23 αγώνες έχει μεγαλύτερη ανάγκη από βαθμούς. Έχει ακόμα λιγότερα περιθώρια για απώλειες καθώς βρίσκεται -5 βαθμούς πίσω από τον Εθνικό και θέλει σε πρώτη φάση να καλύψει την διαφορά και μετά να πλησιάσει την πρώτη 4αδα.
 
«Ήρθαμε για νίκη»
 
Ο διαγώνιος του Παμβοχαϊκού Άκης Ασπιώτης δήλωσε: «Ηρθαμε στην Αλεξανδρούπολη για να πάρουμε τη νίκη και μάλιστα αν είναι δυνατόν με καθαρό σκορ. Ο αγώνας είναι διαφορετικός από τον Α΄γύρο καθώς πολλά έχουν αλλάξει και στις δύο ομάδες και κυρίως στην ομάδα μου. Δεν έχουμε απουσίες, είμαστε όλοι καλά και ξέρουμε πως είναι στο χέρι μας να πάρουμε θετικό αποτέλεσμα».
 
Σερί 4-0 του Εθνικού
 
Σε επτά αναμετρήσεις που έχουν γίνει στο παρελθόν μεταξύ των δύο ομάδων ο Εθνικός προηγείται στις νίκες με 4-3, ενώ όλες του οι νίκες οι είναι συνεχόμενες σε ισάριθμα ματς που έχουν γίνει από τον Μάρτιο του 2013. Στην Αλεξανδρούπολη ο Παμβοχαϊκός έχει μόλις μία νίκη σε τρεις αγώνες κι αυτή τον Δεκέμβριο του 2011.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...