Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΧΑΝΙΑ 1-3 ΓΙΑ ΤΗΝ Α2 ΑΝΤΡΩΝ

Βαγγέλης ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
Επιστροφή - επιτέλους - στις πολύ καλές εμφανίσεις για το αντρικό μας τμήμα, αλλά δυστυχώς χωρίς το κέρδος κάποιου βαθμού, στον εντός έδρας αγώνα με το ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ με 1-3 (25-22, 18-25, 23-25, 19-25).
Μετά τις τελευταίες εξελίξεις με τη διοίκηση να παίρνει αποφάσεις για την αναστροφή του κακού κλίματος, φάνηκε ότι οι όποιες αλλαγές πραγματοποιήθηκαν έπιασαν τόπο και η ομάδα μας παρουσιάστηκε μεταμορφωμένη προς το καλύτερο, μπήκε παθιασμένη στον αγώνα και ίσως αιφνιδίασε τα Χανιά στο 1ο σετ, στο οποίο σε όλη τη διάρκεια του, διατηρούσαμε διαφορά 3-4 πόντων. Αυτό το σετ, ίσως ήταν το καλύτερο μας για τη φετινή χρονιά.
Στο 2ο σετ, τα Χανιά αντέδρασαν, πήραν διαφορές από την αρχή, για να ισοφαρίσουν σε 1-1.
Στο 3ο σετ, τα Χανιά ήθελαν να προηγηθούν εύκολα, ξεκίνησαν καλύτερα από εμάς, όμως σύντομα αντιδράσαμε, ισοφαρίσαμε σε 10-10 και το σετ εξελίχτηκε πόντο - πόντο, μέχρι το 20-20, όπου τα Χανιά με 3 μπλοκ άουτ, πήραν κεφάλι με 20-23. Όμως η ομάδα μας ήθελε να πάρει τουλάχιστον έναν πόντο, μείωσε σε 22-23, πίεσε αποτελεσματικά, όμως τα Χανιά κατάφεραν να αντισταθούν και να προηγηθούν με 1-2.
Το 4ο σετ ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να θέλουν την κατάκτηση του για τους δικούς τους λόγους, η Δραπετσώνα συνέχισε να κρατά ψηλά την απόδοση της, τα Χανιά δεν ήθελαν απώλειες πόντων και καθοδηγούμενα από το Ψάρρα, κατάφεραν να κατακτήσουν το τρίποντο.
Συμπερασματικά, αν η Δραπετσώνα διατηρήσει αυτή την απόδοση της στα υπόλοιπα παιχνίδια, ο στόχος της παραμονής θα επιτευχθεί αρκετά σύντομα. Απ΄ αυτό το παιχνίδι, ας κρατήσουμε την εκπληκτική εμφάνιση τουλάχιστον του 1ου σετ και με οδηγό αυτό, ας πορευτούμε για τη συνέχεια.
'Αριστη η διαιτησία του κ. Τσιμπινού και της κας. Μεταξά.
ΔΑΣ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ: (Πλήθης - Σκαρτάδος) Μαρμαρινός, Μαλαματίνας, Στρατηγός, Φελερής, Κογκαλίδης, Παπαθανασίου, Ρούσσος (λ), Τζαννετουλάκος, Μπουλγάρου.
ΣΦΠ ΧΑΝΙΩΝ: (Μπουτσουρής - Μπουρμπάκης) Καπίρης, Καλογεράκης, Δεληπρίμης, Παπαδημητρίου, Πουλής, Ψάρρας, Πολυμερόπουλος (λ), Κουτρουμπάκης, Χαραλαμπίδης, Μιχελάκης.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...