Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ - ΝΕΑΝΙΔΕΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Αύριο Σάββατο 31/01 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Πετρούπολη οι εξής αθλήτριες: Ιωάννου, Βεντούρη, Αμοιρίδου, Μπουρέλι, Σαλτουρίδου, Αγγέλη, Στοίτσεβα, Κουμρόγλου, Χάνου Στ., Χάνου Κ.,  Λιόλιου Γ.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Αύριο Σάββατο και ώρα 13:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Σταμπολίου, Κυρίσογλου, Νόου, Καγιαλή, Χαχάμη, Μπάβα, Πάτερου, Φουστέρη, Λεούση, Λαγού, Γιουνούς.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄:  Αύριο Σάββατο και ώρα 16:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Αίολο Ταύρου, οι εξής αθλήτριες: Χάνου Κ., Χάνου Στ., Λιόλιου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Ιωάννου, Συναπίδου, Μοίρα, Θωμαίδου, Φώτου.
 
ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 01/02 και ώρα 12:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Άρτεμη, οι εξής αθλήτριες: Ιωάννου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Τσιριγώτη, Πόποβα, Παπαδόγγονα, Δούφα, Φούσκα, Χίου, Χόρτη, Αγγέλη, Σαλτουρίδου, Στοίτσεβα. 
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄: Την Κυριακή 01/02 και ώρα 14:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξής αθλήτριες: Κούτσου, Κανελλοπούλου, Μουστάκα, Νόου, Μαρκουτσά, Βουλγαράκη, Λυμπεροπούλου Ειρ., Λυμπεροπούλου Ευαγγ., Κουτούβαλη. Λεπίδου, Χάλαρη.
 
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Δ΄: Την Κυριακή 01/02 και ώρα 16:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''ΑΡ. ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ'', για να αναχωρήσουμε για το Ρέντη, όπου θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό, οι εξής αθλήτριες: Βλαντίδου, Καστρίτση, Χρυσού, Κάβουρα, Όκκα Γ., Στεφοπούλου, Δριβάκου, Λεκκάκου, Όκκα Χρ.  
 
 Θα πρέπει να γίνει κατανοητό από όλες και όλους, ότι επειδή ξεκινούν τα δύσκολα Σαββατοκύριακα με τους πάρα πολλούς αγώνες, ότι θα πρέπει να τηρούμε επακριβώς τα ωράρια, για να μη δημιουργούνται προβλήματα. Με τη σωστή συνεργασία όλων μας, όλα θα κυλήσουν ομαλά και στο τέλος όλα τα παιδιά θα είναι ευχαριστημένα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...