Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παμβοχαϊκός - Εθνικός Αλεξ. (Α΄ημιτελικός LC, 30/1, 18.30, NS-4)


Ο Παμβοχαϊκός και ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στη διοργάνωση του League Cup με στόχο την πρώτη τους παρουσία σε τελικό της διοργάνωσης.

Μόλις 12 ημέρες μετά την αναμέτρηση τους για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος στον Έβρο όπου ο Εθνικός επικράτησε με 3-1 σετ οι δύο ομάδες θα βρεθούν και πάλι αντιμέτωπες στο φιλέ με έπαθλο την πρόκριση στον τελικό.
Ο Παμβοχαϊκός προκρίνεται για πρώτη φορά σε τελική φάση της διοργάνωσης. Στην Α΄ φάση και στον Γ΄όμιλο που έγινε στο Βραχάτι νίκησε τη Λαμία (3-0) και τον Παναθηναϊκό (3-1).
Η ομάδα του Βραχατίου θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Αμερικανό διαγώνιο Μαρκ Ντουσάρμ ο οποίος στο παρελθόν έχει περάσει μεγάλες στιγμές με τον σύλλογο του Βραχατίου και αυτή είναι η τρίτη φορά που επιστρέφει. «Ανυπομονώ να παίξω. Νιώθω καλά. Θέλω να βοηθήσω τον Παμβοχαϊκό με τον οποίο έχω περάσει πολύ όμορφες στιγμές», δήλωσε ο Ντουσάρμ. Αργά το βράδυ της Πέμπτης 29/1 η μεταγραφή του ολοκληρώθηκε.

Ο Εθνικός προκρίνεται για τρίτη φορά σε τελική φάση αλλά σε καμία από τις δύο προηγούμενες δεν πήγε στον τελικό. Τη σεζόν 2012-13 στο Βραχάτι ηττήθηκε στον ημιτελικό από την Κηφισιά 3-1 σετ. Το 2013-14 ήταν οικοδεσπότης του φάιναλ-4 και στον ημιτελικό ηττήθηκε από την ΑΕΚ 3-0 σετ. Στην Α΄ φάση της εφετινής διοργάνωσης και στον Α΄ όμιλο που έγινε στην Ορεστιάδα νίκησε 3-0 σετ την ΑΕΚ και την Ορεστιάδα.
Ο Εθνικός έχει νικήσει τον Παμβοχαϊκό με 3-1 σετ δύο φορές για το εφετινό πρωτάθλημα.
Α΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2014-15
Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» - Γλυφάδα - Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
18.30 (Nοvasports-3): Παμβοχαϊκός - Μ.Γ.Σ.Εθνικός Αλεξανδρούπολης
Διαιτητές: Κουτσούλας, Θεμελής. Παρατηρητές: Αντωνούλης, Ιορδανίδης. Επόπτες: Ράντσιου, Χαμπιλού, Διαμαντής, Αντωνόπουλος. Γραμματεία: Παπασηφάκη.
Ολυμπιακός - Α.Σ.Άρης (Β΄ημιτελικός LC, 30/1, 21.00, ΝS-3)
 
Ο Ολυμπιακός και ο Άρης θα αναμετρηθούν στον Β΄ημιτελικό του League Cup και θα αναμετρηθούν για πρώτη φορά στη διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχοντας κατακτήσει τον τίτλο του 2013 στο Βραχάτι θέλουν να επιστρέψουν στην κορυφή. Νέα πρόσωπα για την ομάδα του Δημήτρη Καζάζη είναι ο Ολλανδός Βίτσε Κοΐστρα και ο Γιώργος Σφενδυλάκης που θα κάνουν ντεμπούτο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα.
Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων του στην Ευρώπη ο Ολυμπιακος στρέφει αποκλειστικά το ενδιαφέρον του στους εγχώριους τίτλους. Ο Ολυμπιακός προκρίνεται για δεύτερη φορά σε τελική φάση. Η πρώτη ήταν την σεζόν 2012-13 όπου κατέκτησε τον τίτλο. Ο Ολυμπιακός στον Δ΄όμιλο της Ά΄ φάσης της εφετινής διοργάνωσης νίκησε στο Ρέντη τον Φοίνικα Σύρου 3-0 και τον Α.Ο.Κηφισιάς 3-1 σετ.
Ο Άρης προκρίθηκε για πρώτη φορά σε τελική φάση League Cup. Στην Α΄φάση ηττήθηκε από τη ΜΕΝΤ 3-1 σετ αλλά νίκησε τον ΠΑΟΚ (3-0 σετ) και πέρασε σε βάρος του "δικεφάλου" στη διαφορά των σετ. Οι «κιτρινόμαυροι» είναι ενισχυμένοι με τον Πολωνό Μιχάλ Καμίνσκι που αγωνίζονταν στον Παναθηναϊκό, ενώ και ο Γιάννης Μέλκας οδηγεί για πρώτη φορά την ομάδα σε αγώνες που κρίνουν τίτλους. Αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.

 
Β΄ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ LEAGUE CUP «ΝΙΚΟΣ ΣΑΜΑΡΑΣ» 2014-15
Γυμναστήριο «Μάκης Λιούγκας» - Γλυφάδα - Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2015
21.00 (Nοvasports-3): Ολυμπιακός - Α.Σ.Άρης
Διαιτητές: Βασιλειάδης, Μουλά Λεμονιά. Παρατηρητές: Ιορδανίδης, Αντωνούλης. Επόπτες: Καλομοίρης, Οικονομοπούλου, Καντλή, Δαλέκου. Γραμματεία: Σωτοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...