Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



Ορεστιάδα - Παναθηναϊκός (13η αγωνιστική, 17/1, 19.30, Novasports-1)

ΣΗΜΕΡΑ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ
 
Το τηλεοπτικό ντέρμπι των «πρασίνων» στην ακριτική Ορεστιάδα μεταξύ της ομώνυμης ακριτικής ομάδας και του Παναθηναϊκού ξεχωρίζει στους αγώνες του Σαββάτου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ (17/1, 19.30, Novasports1, Διαιτητές: Γεωργουλέας, Ιωαννίδης).

Η Ορεστιάδα με 15 βαθμούς σε 12 αγώνες βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας και θέλει θετικό αποτέλεσμα προκειμένου να απομακρυνθεί από την επικίνδυνη ζώνη των πλέι άουτ.
Η ομάδα προετοιμάζεται στον απόηχο της ανακοίνωσης που εξέδωσαν νωρίς σήμερα το πρωί διαμαρτυρόμενοι για τις καθυστερήσεις πληρωμών, ενώ η διοίκηση ζήτησε από τους αθλητές να αφοσιωθούν στον αγώνα και από την επομένη ημέρα να βρουν από κοινού λύσεις.
Αγωνιστικά ο Κώστας Δεληκώστας δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα. Σε 6 εντός έδρας αγώνες η Ορεστιάδα έχει 4 νίκες.
Ο προπονητής της Ορεστιάδας Κώστας Δεληκώστας είπε: «Η κατάσταση στην ομάδα είναι δύσκολη αλλά διαβεβαιώνω πως προπονητές και παίκτες είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε το 100% των δυνατοτήτων μας. Ο Παναθηναϊκός μέχρι στιγμής έχει διαγράψει καλή πορεία στο πρωτάθλημα, έχει εξασφαλίσει τον πρώτο μεγάλο στόχο και παίζει ελεύθερα με καλό μπλοκ – άμυνα. Οφείλουμε να έχουμε καθαρή σκέψη και να τα δώσουμε όλα για τη φανέλα και τον κόσμο».
To 2006-07 με Μπέλο, Στιβαχτή
Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ορεστιάδα για να παίξει αντίπαλος της ακριτικής ομάδας μετά τις 17 Οκτωβρίου 2006 όταν για την 5η αγωνιστική της σεζόν 2006-07 είχε νικήσει 3-0 και μάλιστα τότε η Ορεστιάδα είχε στην σύνθεση της τον Κώστα Στιβαχτή και τον Χρίστο Μπέλο που σήμερα είναι στον Παναθηναϊκό. Στο μεταξύ, ο Παναθηναϊκός πήγε στην Ορεστιάδα και τον Φεβρουάριο του 2008 και κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος σε βάρος της ΕΑΠ.
Ο Παναθηναϊκός με 21 βαθμούς σε 12 αγώνες ισοβαθμεί με τον Φοίνικα Σύρου στην 5η θέση της βαθμολογίας και στοχεύει στην 7η νίκη του στο πρωτάθλημα. Η ομάδα του Δημήτρη Ανδρεόπουλου προέρχεται από το 3-0 επί της ΜΕΝΤ στην Κυψέλη και θέλει τη νίκη για να βρίσκεται σε απόσταση βολής από την πρώτη τετράδα.


Αήττητος 15 χρόνια


Ο Παναθηναϊκός έχει να χάσει στην Ορεστιάδα από τις 02 Δεκεμβρίου 2000 και από το 1998 έχουν γίνει 19 αγώνες και προηγείται στις νίκες 13-5. Πάντως όλη την δεκαετία του ΄90 η Ορεστιάδα αποτελούσε απόρθητο φρούριο για τον Παναθηναϊκό.

 Επίσης παρακολουθήστε σε live streaming την αναμέτρηση των Μακεδόνων Αξιού με την Ηλιούπολη, για την 12η αγωνιστική της Α1 Γυναικών. Ο αγώνας ξεκινάει στις 18.00 και το live streaming είναι παραγωγή του deltasports.gr
Οι Μακεδόνες είναι στη 10η θέση της βαθμολογίας με 6 πόντους και η Ηλιούπολη στην 8η με 9 πόντους.
Τον αγώνα μπορείτε να τον παρακολουθήσετε ΕΔΩ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...