Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ



Α.Σ.Άρης - Εθνικός Αλεξανδρούπολης (14η αγωνστική, 26/1, 19.00, Novasports-4)

Η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ συνεχίζεται την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου με την σπουδαία αναμέτρηση μεταξύ του Άρη και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που θα είναι τηλεοπτική (14η αγωνιστική, 26/1, 19.00, Διαιτητές: Θεμελής, Δανιηλίδου, Novasports-4).

Ο Άρης θα παρουσιαστεί με νέο προπονητή τον Γιάννη Μέλκα και εφόσον ολοκληρωθούν οι διαδικασίες μεταγραφής θα έχει και νέο διαγώνιο τον Μιχάλ Καμίνσκι που μέχρι πριν 15 ημέρες ήταν στον Παναθηναϊκό. Το πρωί της Δευτέρας ο Άρης θα προσπαθήσει τακτοποιήσει όλες τις διαδικασίες για να εκδοθεί το δελτίο του αθλητή.
Σερί 6-0 ο Εθνικός
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει 10 βαθμούς σε 13 αγώνες και βρίσκεται στην 10η θέση. Αναζητά την 4η νίκη της στο πρωτάθλημα ώστε να «πιάσει» ή και να ξεπεράσει τη ΜΕΝΤ στην 9η θέση της βαθμολογίας. Επίσης θέλει να σταματήσει το σερί 6-0 που έχει στο ενεργητικό του ο Εθνικός στις μεταξύ τους αναμετρήσεις και να σημειώσει την πρώτη νίκη εντός του 2015 καθώς ο Άρης προέρχεται από τρεις συνεχόμενες ήττες σε ισάριθμους τρεις εκτός έδρας αγώνες με Παμβοχαϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό όπου υπηρεσιακός προπονητής ήταν ο Γιάννης Xαριτωνίδης.
«Νέα αρχή»
Ο Γιάννης Μέλκας δήλωσε για τον αγώνα με τον Εθνικό: «Κάνουμε μία νέα αρχή. Δεν υποστηρίζω πως δεν υπάρχουν προβλήματα στο τμήμα, αλλά για να μπορέσουμε να λειτουργήσουμε καλύτερα σαν ομάδα πρέπει να φτιάξουμε την ψυχολογία μας. Θέλουμε τη νίκη για να βελτιώσουμε τη βαθμολογική μας θέση και να απομακρυνθούμε τουλάχιστον από τις δύο τελευταίες θέσεις. Ο Εθνικός έχει αξιόλογη ομάδα με δυνατό σερβίς και δυνατή επίθεση. Αν καταφέρουμε να αντιμετωπίσουμε τα δύο βασικά ατού του θα μπορέσουμε να τον πιέσουμε. Ο αγώνας θα κριθεί στο μπλοκ άμυνα και περιμένω να είναι αμφίρροπος. Παίζουμε και στην έδρα μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό πρόσωπο».
Να περάσει τρίτος
Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης έχει 25 βαθμούς σε 13 αγώνες και βρίσκεται στην 5η θέση. Προέρχεται από τη νίκη με 3-1 επι του Παμβοχαϊκού. Ο Εθνικός στοχεύει στην 13η νίκη και θέλει το τρίποντο για να εκμεταλευτεί την ήττα της Κηφισιάς από τον Παναθηναϊκό και να προσπεράσει στην 3η θέση τόσο την Κηφισιά όσο και τον Φοίνικα. Σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα δεν υπάρχουν.
«Πιο δύκολος αγώνας»
Ο προπονητής του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Σάκης Μουστακίδης είπε: «Η ομάδα μου είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να διατηρηθούμε μέσα στην πρώτη 4αδα της βαθμολογίας και θα παλέψουμε για το τρίποντο. Τον τελευταίο καιρό νικάμε τον Άρη αλλά με πολύ μεγάλες δυσκολίες. Αυτός ο αγώνας θα είναι ακόμα πιο δύσκολος διότι ο Άρης έχει νέο προπονητή και μάλλον και νέο διαγώνιο οπότε θα έχει και ενθουσιασμό. Θα γίνει σκληρός αγώνας αλλά εάν η υποδοχή μας είναι σε υψηλά επίπεδα θα μπορέσουμε να πάρουμε τη νίκη».

Αήττητος ο Εθνικός από 18/12/2011
Αυτή θα είναι η 12η αναμέτρηση μεταξύ των δύο ομάδων στην έδρα του Άρη. Οι κιτρινόμαυροι προηγούνται στις νίκες με 7-4, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια ο Εθνικός νίκησε και μάλιστα με 3-2 σετ. Γενικά, ο Εθνικός μετράει σερί νικών 6-0 και η τελευταία νίκη του Άρη ήταν στις 18 Δεκεμβρίου 2011. Στα συνολικά 23 ματς από το 1998 ο Άρης έχει 13 νίκες και ο Εθνικός 10.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...