Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Ολυμπιακός - Ποσογίλντσα (27/1, 18.00, OTEsport6, 6η αγωνιστική Τσάμπιονς Λιγκ)
O Ολυμπιακός υποδέχεται την Τρίτη (27/01) στις 18.00 (τηλεοπτική μετάδοση, OTEsport6) στο Ρέντη την Ποσογίλνιτσα για την 6η και τελευταία αγωνιστική του 2015 CEV DenizBank Volleyball Champions League.
Η ομάδα του Πειραιά θέλει να ολοκληρώσει νικηφόρα τις υποχρεώσεις της στην Ευρώπη και να τερματίσει στην 3η θέση του D ομίλου. Στον πρώτο αγώνα που είχε γίνει στην Αυστρία ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-1 σετ και τότε το θετικό ξεκίνημα είχε δημιουργήσει ελπίδες πρόκρισης. Στη συνέχεια οι δύο ήττες από την Φριντριχσάφεν στέρησαν τις πιθανότητες πρόκρισης.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού θέλουν να ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους στο Τσάμπιονς Λιγκ με μια καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα. Δυστυχώς για τον Ολυμπιακό δεν υπάρχουν ελπιδες ούτε για πρόκριση στο CEV Cup. H είσοδος θα είναι ελεύθερη για όλους του κατόχους κάρτας μέλους και κάρτας φιλάθλου αλλά και σε παιδιά (κάτω των 18ετών).
 
Καζάζης: «Με τη βοήθεια του κόσμου μας»

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε ενόψει του αγώνα με την Ποσογίλνιτσα: «Πιστεύω ότι μετά την ήττα από την Φριντριχσάφεν  χάθηκαν οι ελπίδες μας για να πετύχουμε κάτι καλό στην Ευρώπη. Πλέον εμείς δεν έχουμε πιθανότητες να προκριθούμε στην επόμενη φάση του Champions League αλλά ούτε και στα play out του CEV Cup.  Όμως είναι σημαντικό για μας ότι παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να αποχαιρετήσουμε τη διοργάνωση με μια νίκη. Να ολοκληρώσουμε τουλάχιστον όπως ξεκινήσαμε φέτος την πορεία μας στην Ευρώπη.

Με τη βοήθεια του κόσμου μας θα μπορούμε να ανταπεξέλθουμε στις απαιτήσεις απέναντι σε ένα καλό αντίπαλο όπως είναι η Ποσλογίλνιτσα».
 
Γιούρισιτς: «Θέλουμε τη νίκη»

O κεντρικός του Ολυμπιακού Μίλαν Γιούρισιτς δήλωσε: «Η αλήθεια είναι ότι μετά τη νίκη στην πρεμιέρα σκεφτόμασταν ότι στο τελευταίο ματς για τη φάση των ομίλων με τον ίδιο αντίπαλο, η κατάσταση θα ήταν διαφορετική.  Εξ' αρχής θέλαμε να προκριθούμε όμως μετά τις δυο σερί ήττες από την Φριντριχσάφεν οι ελπίδες μας  χάθηκαν. Την περασμένη βδομάδα χάσαμε στη Ρωσία από τη Ζενίτ Καζάν. Από αυτό το παιχνίδι κρατάμε την εμφάνιση στο τρίτο σετ. Τώρα θέλουμε να ολοκληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη με μια νίκη και από την Τρίτη και μετά  να στρέψουμε την προσοχή μας στις εγχώριες διοργανώσεις. Πάντως σίγουρα θέλουμε μια καλή εμφάνιση και φυσικά τη νίκη ενώ περιμένουμε και τη βοήθεια του κόσμου μας».

6η αγωνιστική
27/01, 18.00: Ολυμπιακός (Ελλάδα) - Ποσογίλνιτσα (Αυστρία)
27/01, 21.00: Φριντρισχάφεν (Γερμανία) - Ζενίτ Καζάν (Ρωσία)
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...