Δευτέρα 27 Ιουλίου 2015

ΚΩΤΣΟΓΛΟΥ / ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΠΚΟΥ / ΚΟΥΡΤΙΔΟΥ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ Κ-19

Η στέψη των Πρωταθλητών Ελλάδας U19 έγινε την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο Κερατέας, όπου ολοκληρώθηκαν οι τελικοί του Πανελληνίου πρωταθλήματος Beach Volley Εφήβων - Νεανίδων 2015.
 Έπειτα από συναρπαστικούς αγώνες, στους έφηβους οι αθλητές από την Κω, Κώστογλου Σ. / Χατζηνικολάου Δ. στον μεγάλο τελικό επικράτησαν με 2-0 σετ (21-18, 21-12) των Επιτροπάκη Θ. / Μιχελάκη Γ. από την Κρήτη και αναδείχθηκαν Πρωταθλητές Ελλάδας 2015. Ενώ στο τρίτο σκαλί του βάθρου ανέβηκαν Κοντοκώστας Α. / Κουτσής Σ. που επικράτησαν με 2-0 σετ (21-12, 21-12) των Κανέλλο Ι. / Σακκά Λ..
 Στις Νεάνιδες οι Κλέπκου Μ. / Κουρτίδου Π. κατέκτησαν τον τίτλο των Πρωταθλητριών Ελλάδας 2015 στην κατηγορία U19 μετά από τη νίκη τους με 2-0 σετ (21-9, 21-18) επί των Λακασά Σ. / Σαρακατσάνη Θ.. Ενώ το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Πεπόνη Ο. / Τσιουτσούλη Ε., που στον μικρό τελικό νίκησαν τις Παυλέα Δ. / Σαμπάτη Ι. με 2-1 σετ (21-16, 19-21, 15-13).
Θανάσης Ρέρρας, Πρόεδρος Επιτροπής Διοργανώσεων Beach Volley: Είμαστε χαρούμενοι  που άλλη μία διοργάνωση έφτασε στο τέλος της. Είναι παρήγορο που ήρθαν ομάδες απ όλη την Ελλάδα και είναι επίσης παρήγορο ότι υπάρχουν κυψέλες ανάπτυξης του beach volley σε όλη την χώρα. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν.  Μας γεμίζει επίσης με αισιοδοξία το γεγονός ότι παλιοί πρωταθλητές μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους από το beach volley σε νέους αθλητές και αθλήτριες.

greekvolley.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...