Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Πρόκριση θρίλερ για Βίκυ, Μαρία στην Γιοκοχάμα!

Πρόκριση θρίλερ για Βίκυ, Μαρία στην Γιοκοχάμα!
Μετά από μία φοβερή μάχη 59 λεπτών η Βίκυ Αρβανίτη και η Μαρία Τσιαρτσιάνη κατάφεραν να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στο κυρίως ταμπλό του τουρνουά Grand Slam που διεξάγεται στην Γιοκοχάμα της Ιαπωνίας, επικρατώντας με 2-1 (21-18, 14-21, 20-18) των Ελβετίδων Φόρερ, Βεργκέ - Ντιπρέ.

Η εθνική γυναικών της άμμου στον πρώτο προκριματικό γύρο είχε πιο εύκολο έργο κερδίζοντας εύκολα τις Γιαπωνέζες Μιγιαγκάουα, Κουμάντα με 2-0 (21-16, 21-10) ενώ οι Ελβετίδες προκρίθηκαν άνευ αγώνος.
Στο καθοριστικό παιχνίδι η ελληνική ομάδα προηγήθηκε με 1-0, οι Ελβετίδες ισοφάρισαν και στο τάι μπρέικ παρόλο που είχαμε σταθερά το προβάδισμα τα πάντα κρίθηκαν στον 20ο πόντο με τις Μαρία και Βίκυ να παίρνουν την ρεβάνς για τον αποκλεισμό τους στον 2ο προκριματικό του Grand Slam της Μόσχας (εκεί είχαμε χάσει με 2-0).
«Αυτή τη φορά εμείς ήμασταν πιο αποφασιστικές στα κρίσιμα σημεία, αλλά και σίγουρα πιο τυχερές γιατί όταν φτάνει ένα παιχνίδι εκεί σίγουρα χρειάζεσαι και τύχη», είπαν τα δύο κορίτσια και συμπλήρωσαν: «Την θέλαμε πάρα πολύ αυτή την πρόκριση, την χρειαζόμασταν και ήταν η καλύτερη τονωτική ένεση εν όψει και των τελικών του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος».
 Πριν από λίγο ολοκληρώθηκε και η κλήρωση των ομίλων με την ελληνική ομάδα να είναι στο 3ο γκρουπ μαζί με τις Ουκόλοβα, Μπίρλοβα (Ρωσία), Τζουλιάνα, Αντονέλι (Βραζιλία) και τις Κάρολ, Μαρία Κλάρα (Βραζιλία).

Αναλυτικά το πρόγραμμα του ομίλου
Τετάρτη 22/7
Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη - Ουκόλοβα / Μπίρλοβα
Τζουλιάνα, Αντονέλι - Κάρολ / Μαρία Κλάρα
Πέμπτη 23/7
Κάρολ / Μαρία Κλάρα - Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη
Τζουλιάνα / Αντονέλι - Ουκόλοβα / Μπίρλοβα
Παρασκευή 24/7
Κάρολ / Μαρία Κλάρα - Ουκόλοβα / Μπίρλοβα
Τζουλιάνα / Αντονέλο - Αρβανίτη / Τσιαρτσιάνη
greekvolley.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...