Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

3οι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ Κ-23 ΟΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΙ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΝΤΟΥΣΚΟΣ ΣΤΗΝ ΚΩΠΗΛΑΣΙΑ

Το ελληνικό πλήρωμα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στον τελικό της δικώπου άνευ ελ. βαρών κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 στο Plovdiv…Μεγάλη προσπάθεια από τα κορίτσια του τετραπλού σκιφ ελ. βαρών τα οποία κατέλαβαν την 6η θέση 

Plovdiv, Βουλγαρία– 
Γιάννης Πέτρου και Στέφανος Ντούσκος ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου στον τελικό της δικώπου άνευ ελ. βαρών χαρίζοντας στη χώρα μας το πρώτο μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα U23 που διεξάγεται στο Plovdiv της Βουλγαρίας.
Το ελληνικό πλήρωμα πραγματοποίησε πολύ καλό ξεκίνημα περνώντας τα πρώτα 500μ. στην 2η θέση πίσω από τους Ιταλούς Lorenzo Gerosa και Giovanni Ficarra. Στο δεύτερο σκέλος της κούρσας Πέτρου και Ντούσκος κατάφεραν να προσπεράσουν την ιταλική βάρκα βρίσκοντας πολύ καλό ρυθμό.

Η μεγάλη μάχη συνεχίστηκε με τους Ιταλούς να παίρνουν και πάλι το προβάδισμα μετά το πέρασμα των 1500μ. και τους Έλληνες κωπηλάτες να υποχωρούν στην 2η θέση, αλλά να μένουν και από δυνάμεις την ίδια ώρα που οι Τούρκοι Mert Kaan και Fatih Unsal έκαναν την επίθεσή τους στο τελευταίο κομμάτι του τελικού.
Ο συναρπαστικός τελικός ολοκληρώθηκε με τους Ιταλούς να τερματίζουν στην 1η θέση με 06:53.140, τους Τούρκους αμέσως μετά με 06:54.490 και τους Γιάννη Πέτρου και Στέφανο Ντούσκο να ακολουθούν στην 3η θέση με 06:55.540 κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο.
othersportsnews.gr

Στην 6η θέση το τετραπλό σκιφ

Στον δεύτερο «ελληνικό» τελικό αυτού του τετραπλού σκιφ ελ. βαρών, Αναστασία Βόντζου, Αννέτα Κυρίδου, Κατερίνα Ζέρβα και Παρασκευή Γιάννου, κατέβαλαν τεράστια προσπάθεια καταλαμβάνοντας την 6η θέση στον κόσμο.
Το ελληνικό πλήρωμα πέρασε τα πρώτα 500μ. στην 5η θέση έχοντας πίσω τους τη βάρκα των ΗΠΑ. Από εκεί και πέρα οι Ελληνίδες αθλήτριες υποχώρησαν στην 6η θέση στην οποία παρέμειναν μέχρι το τέλος τερματίζοντας σε χρόνο 07:01.000.
Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν με μεγάλη άνεση τα κορίτσια της Πολωνίας (Olga Michalkiewicz, Marta Wieliczko, Krystyna Lemanczyk, Katarzyna Zillmann), έχοντας χρόνο 06:43.200.
Αρκετά πιο πίσω ακολούθησε η βάρκα της Αυστραλίας (Leah Saunders, Rowena Meredith, Tessa Carty, Georgina Cotch), με χρόνο 06:46.070, ενώ το χάλκινο μετάλλιο πήγε στις Γαλλίδες Eleonore Dubuis, Camille Juillet, Marie Jacquet και Daphne Socha, οι οποίες πέρασαν τη γραμμή του τερματισμού σε 06:49.270.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...