Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΜΕΘΕΝΙΤΗ / ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ ΝΙΚΗΤΡΙΕΣ ΤΟΥ MASTERS ΣΚΟΠΕΛΟΥ

Χρυσές για πρώτη φορά οι Καραγκούνη, Μεθενίτη

  Τον παρθενικό τους τίτλο σε τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2015 πανηγύρισαν οι Πηγιάννα Μεθενίτη και Πέννυ Καραγκούνη καθώς την Κυριακή το απόγευμα στο 2ο τουρνουά της Σκοπέλου επικράτησαν με 2-1 σετ των Δηλαβέρη Α. / Τέζα Α.
 Με πάνω από 1000 φίλους του beach volley να έχουν κατακλύσει τις εγκαταστάσεις στη Χώρα Σκοπέλου και να παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τους τελικούς, η Εθνική ομάδα γυναικών κατάφερε να περάσει το… σκόπελο των έμπειρων Δηλαβέρη / Τέζα και να ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.
Μολονότι το πρώτο σετ κατέκτησαν με 21-18 οι Αθηνά Δηλαβέρη και Αρετή Τέζα που είχαν «καθαρό» μυαλό στα κρίσιμα σημεία, οι Πέννυ Καραγκούνη και Πηγιάννα Μεθενίτη, που είχαν το δικό τους… φαν κλαμπ στο νησί των Σποράδων αντέδρασαν στο δεύτερο σετ, και με χαρακτηριστική ευκολία ισοφάρισαν σε 1-1 σετ με 21-8.

Το τάι μπρέικ ήταν άκρως εντυπωσιακό και ανατρεπτικό, με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ. Η Δηλαβέρη με επίθεση έκανε το 14-13 στέλνοντας την ομάδα της στο ματς μπολ, όμως η Καραγκούνη με εύστοχη επίθεση ισοφάρισε σε 14-14, και έκανε και το 15-14, αυτήν την φορά για την ομάδα της. Μια ενόχληση στον ώμο της Αθηνάς Δηλαβέρη οδήγησε σε medical taim out, με την Τέζα να ισοφαρίζει 15-15. Η Μεθενίτη έκανε το 17-17 και η Δηλαβέρη το 18-18, με άσο η Καραγκούνη σημείωσε το 19-18 και στη συνέχεια διαμόρφωσε το τελικό 20-18.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...