Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Χάλκινο μετάλλιο στην 26η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας

Νέα σημαντική επιτυχία για την Ελλάδα στην 26η Διεθνή Ολυμπιάδα Βιολογίας που διεξήχθη από 12 έως 19 Ιουλίου 2015 στο Άαρχους της Δανίας. Η Ελληνική αποστολή επιστρέφει με ένα χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε ο Νικόλαος Καρβελάς του 1ου ΓΕΛ Παλλήνης.

Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχαν και οι μαθητές Διονύσιος Γαζής του Π. ΓΕΛ Ιωνιδείου Σχολής, Μιχαήλ Δεληβοριάς του Π.Π. ΓΕΛ Πανεπιστημίου Πατρών, Δέσποινα Καλούση του Ιδιωτικού ΓΕΛ Μ.Ν. Ράπτου και Νικόλαος Καρβελάς του 1ου ΓΕΛ Παλλήνης. Συνοδοί τους ήταν ο Δημήτριος Αρβανίτης, Ερευνητής του Ιδρύματος Ιατροβιολογικών Ερευνών Ακαδημίας Αθηνών και Ασημάκης Ταλαμάγκας, Εκπαιδευτικός Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

O διαγωνισμός διεξάγεται από την ΙΒΟ (International Biology Olympiad) και πραγματοποιείται εδώ και 26 χρόνια κάθε Ιούλιο σε διάφορες χώρες του κόσμου. Οι τέσσερεις μαθητές είχαν να ανταγωνιστούν 250 από 60 περίπου χώρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...