Κυριακή 26 Ιουλίου 2015

Έναρξη Συνεργασίας με διαπιστευμένο αθλητικογράφο την περίοδο 2015-2016


Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος και υποβολής βιογραφικών στοιχείων για την κάλυψη της θέσης διαπιστευμένου δημοσιογράφου για την κάλυψη των αναγκών της Ακαδημίας STAR VOLLEY για την αθλητική περίοδο 2015-2016, ειμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της συνεργασίας με το ΓΙΑΝΝΗ ΚΟΥΖΗΛΟ ο οποίος αναλαμβάνει τις υπευθυνότητες διαπιστευμένου δημιοσιογράφου της Πρότυπης Ακαδημίας STAR VOLLEY και συγκεκριμένα τους πάρα κάτω ρόλους και αρμοδιότητες :
•  Τη  Δημοσιογραφική κάλυψη (ρεπορτάζ) των εβδομαδιαίων  αγώνων των αγωνιστικών ομάδων και των ομάδων υποδομών του αθλητικού συλλόγου σύμφωνα με το προκαθορισμένο αγωνιστικό πρόγραμμα.
•  Τη δημοσιογραφική κάλυψη των ομάδων υποδομών που συμμετέχουν σε τουρνουά εντός της Ελλάδας και τη συνοδεία και δημοσιογραφική καλυψη αποστολών της Ακαδημίας στο εξωτερικό.
•  Τη λειτουργική διαχείριση και ενημέρωση του επίσημου δικτυακού ιστότοπου (site) της Ακαδημίας STAR VOLLEY (www.starvolley-academy.gr).

•  Τη δημοσιογραφική κάλυψη της αποστολής αθλητών/αθλητριών της Ακαδημίας μία φορά κάθε μήνα για την παρακολούθηση ενός αγώνα volley (Α1/A2 Εθνικής κατηγορίας).
•  Την κάλυψη ημερίδων ενημέρωσης και εκδηλώσεων προώθησης και προβολής των χορηγών Ακαδημίας.
•  Σε συνεργασία με τη διοικητική ομάδα, έκδοση Δελτίων Τύπου ενώ με τη συνδρομή και την υποστήριξη των υπευθύνων της Ακαδημίας, θα λειτουργήσει ως focal point για τη δικτύωση και την προώθηση της επικοινωνίας προς τα μέσα ενημέρωσης (γραπτών και ηλεκτρονικών) στο χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα του volley στην Ελλάδα και το εξωτερικό.



Ο Γιάννης είναι απόφοιτος Σχολής Δημοσιογραφίας ΑΝΤ-1 και έχει κάνει την πρακτική εξάσκησή του συνεργαζόμενος στο Δελτίο Ειδήσεων Τηλεόρασης (2009) και το ραδιόφωνο ΑΝΤ-1 97.2 (2010). Μέχρι σήμερα έχει συνεργασθεί με επώνυμες αθλητικές ιστοσελίδες ενώ έχει εμπειρία σε αθλητικό ρεπορτάζ σε διάφορους ραδιοφωνικούς σταθμούς και τοπικές εφημερίδες . Την παρούσα χρονική περίοδο συνεργάζεται με την ιστοσελίδα (www.parapolitika.gr) στους τομείς του αθλητικού και πολιτιστικού ρεπορτάζ.
Μιλάει Αγγλικά και έχει σημαντικές δεξιότητες στη χρήση ηλεκτρονικών προγραμμάτων.
Καλωσορίζουμε το Γιάννη στην ομάδα της Ακαδημίας και είμαστε βέβαιοι ότι η διαρκής αναβάθμιση της επικοινωνίας σε επαγγελματικά πρότυπα, θα αναβαθμίσει και θα προωθήσει αντίστοιχα την ποιότητα της προβολής και της ενημέρωσης των δράσεων και των προγραμμάτων της Ακαδημίας STAR VOLLEY και του αθλητικού συλλόγου ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ.
Με το Γιάννη μπορείτε να επικοινωνήσετε στην ακόλουθη ηλεκτρονική διεύθυνση:
Giannis.Kouzilos@starvolley-academy.gr 
Ευχόμαστε Καλή Επιτυχία στη νέα αυτή συνεργασία.
Βασίλης Τζώρτζης
Διευθυντής Πρότυπης Ακαδημίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...