Δευτέρα 20 Ιουλίου 2015

ΟΙ ΝΙΩΠΑΣ / ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ MASTERS ΣΤΗ ΣΚΟΠΕΛΟ

«Repeat» από τους Νιώπα, Παπαδημητρίου στη ΣκόπελοΤο 2Χ2 πανηγύρισαν στην Σκόπελο οι Θοδωρής Παπαδημητρίου και Δημήτρης Νιώπας, καθώς επικράτησαν με 2-0 σετ των Ανδρόνικο Βανδώρο και Γιώργο Μονιάκη στον άκρως θεαματικό τελικό του 2ου τουρνουά Masters του Πανελληνίου πρωταθλήματος beach volley 2015.
 Η εμπειρία και η καρδιά του μοναδικού εστεμμένου Πρωταθλητή Ελλάδας beach volley, Θοδωρή Παπαδημητρίου με το ταλέντο του νέου του παρτενέρ στην άμμο, Δημήτρη Νιώπα «μίλησαν» στα κρίσιμα σημεία και μετά το 1ο τουρνουά στην Καρδία Θεσσαλονίκης ανέβηκαν ξανά στην κορυφή στο 2ο, που διεξάγεται στο όμορφο και καταπράσινο νησί των Σποράδων.

Στο πρώτο σετ οι κάτοχοι του πρώτου τίτλου Masters της χρονιάς αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 17-20, μετά από υπερπροσπάθεια που κατέβαλλαν οι «μαχητικοί», Βανδώρος/Μονιάκης, έφεραν το ματς στα ίσια (21-21) και μετά από επίθεση του Παπαδημητρίου και μπλοκ στην επόμενη φάση του Νιώπα έγινε το 23-21 και το 1-0 στα σετ υπέρ τους.

Εξίσου συναρπαστικό ήταν και το δεύτερο σετ με τους Νιώπα/Παπαδημητρίου να μην δείχνουν διατεθειμένοι να… χαρίσουν ούτε ένα σετ στους αντιπάλους τους. Με καλό σερβίς, θεαματικές «βουτιές» στην άμυνα και απροσπέλαστο μπλοκ οι Νιώπας και Παπαδημητρίου Θ. δεν επέτρεψαν στους παθιασμένους, Μονιάκη/Βανδώρο να ξεφύγουν στο σκορ (19-19 και 20-20). Ενώ τη νίκη με 22-20… έγραψε με δική του επίθεση ο Δημήτρης Νιώπας.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...