Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ - ΒΟΣΝΙΑ 3-0 ΚΑΙ 5η ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Στην 5η θέση οι Παμπαίδες

  Με την 5η θέση στις αποσκευές της και μια γλυκόπικρη γεύση, καθώς κατά γενική ομολογία άξιζε κάτι καλύτερο, ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο Βαλκανικό πρωτάθλημα Παμπαίδων που διεξήχθη στο Καζανλάκ της Βουλγαρίας η Εθνική ομάδα που επικράτησε στον τελευταίο της αγώνα με 3-0 της Βοσνίας. 
 Παρά τις απουσίες των Κωτσάκη (τραυματίας), Στεφανίδη, Κωνσταντίνου (οι στομαχικές διαταραχές της Παρασκευής εξελίχθηκαν σε γαστρεντερίτιδα) και το γεγονός ότι η Βοσνία στα δύο πρώτα σετ είχε το προβάδισμα οι παίκτες του Νίκου Ζαλμά βρήκαν το σθένος να αντιδράσουν και να πάρουν την νίκη.

Πολύ σημαντική ήταν η ανατροπή στο β’ σετ όπου οι Βόσνιοι προηγήθηκαν με 24-20, αλλά με εξαιρετικό μπλοκ - άμυνα η Εθνική έτρεξε ένα σερί 6-0 κατακτώντας το σετ.

«Εμείς σήμερα αγωνιστήκαμε με την λογική ότι παίζουμε τον δικό μας ‘τελικό’ και παρά τις νέες ατυχίες που είχαμε τα καταφέραμε. Είναι πολύ σημαντικές οι ανατροπές στα δύο πρώτα σετ, αφού προήλθαν από τη δική μας καλή απόδοση κι όχι από λάθη των αντιπάλων. Σήμερα γενικά ήμασταν καλοί στην επίθεση και κάναμε λίγα λάθη στο σερβίς. Το γενικό πρόσημο είναι θετικό, αλλά υπάρχει μια γλυκόπικρη γεύση καθώς η ομάδα μας άξιζε μια θέση υψηλότερη από την 5η που πήρε τελικά», δήλωσε ο ομοσπονδιακός τεχνικός Νίκος Ζαλμάς.

Τα σετ: 25-20, 26-24, 25-21
Η σύνθεση της Εθνικής: Γεωργίου 3, Ράπτης 30, Ζαΐμης 3, Παπαλεξίου 6, Καπετανίδης 4, Ανδρεόπουλος 6 / Μακρυγιάννης 2, Παπαδάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...