Σάββατο 25 Ιουλίου 2015

ΕΛΛΑΔΑ - ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ 3-0 ΓΙΑ ΤΟ ΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ

Οι παμπαίδες για την 5η θέση

  Η Εθνική ομάδα των Παμπαίδων, πάρα την απογοήτευση της απώλειας μιας θέσης στην τετράδα και των αρκετών προβλημάτων που είχε, επικράτησε με 3-0 του Μαυροβουνίου και θα διεκδικούσε κόντρα στην Βοσνία, την 5η θέση στο Βαλκανικό πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Καζανλάκ της Βουλγαρίας.
 Ο Νίκος Ζαλμάς δεν είχε στην διάθεση του τον Κωτσάκη (διάστρεμμα) και χρησιμοποίησε ελάχιστα τους Παπαλεξίου (ενοχλήσεις στο γόνατο), Στεφανίδη, Κωνσταντίνου (αμφότεροι είχαν στομαχικές διαταραχές), ωστόσο είδε τη ομάδα του να ανατρέπει το εις βάρος της σκορ στο πρώτο σετ (8-14, 10-15, 17-20) και παρόλο που έχασε σημαντικές διαφορές στα δύο επόμενα, να φτάνει τελικά στη νίκη.

«Σίγουρα δεν ήταν το καλύτερο μας παιχνίδι, αλλά υπήρχε η απογοήτευση από την ήττα κόντρα στην Τουρκία, διάφορα προβλήματα της τελευταίας στιγμής και είναι λογικό να κάνουμε και μια μέτρια εμφάνιση», σχολίασε ο Νίκος Ζαλμάς και συμπλήρωσε: «Είναι σημαντικό ότι ανατρέψαμε το σκορ στο α’ σετ αν και δεν διαχειριστήκαμε σωστά τις διαφορές των δύο τελευταίων σετ χάνοντας εύκολες κόντρα μπάλες. Περιμένω αύριο να παίξουμε καλύτερα και να ολοκληρώσουμε την παρουσία μας στο Βαλκανικό με μια καλή εμφάνιση»

Τα σετ: 29-27, 25-23, 25-21
Η σύνθεση της Εθνικής: Ράπτης 17, Καπετανίδης 13, Κωνσταντίνου 3, Μακρυγιάννης 4, Ζαΐμης 5, Ρουσσόπουλος 1 / Ανδρεόπουλος 4, Παπαλεξίου, Παπαδάκης, Στεφανίδης.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...