Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Παμβοχαϊκός - Ολυμπιακός (12η αγωνιστική, 10/1, 19.00, Novasports-3)

 Το τηλεοπτικό ντέρμπι μεταξύ του Παμβοχαϊκού και του πρωτοπόρου και αήττητου Ολυμπιακού ξεχωρίζει στους αγώνες της 12ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Volleyleague ΟΠΑΠ (10/1, 19.00, Novasports-3, Διαιτητες: Γεωργουλέας, Χανδρινός).
 
 
Ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από τρεις συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα και με 17 βαθμούς βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας έχοντας στόχο να προλάβει την πρώτη 4αδα. Σε σχέση με τον αγώνα του Α΄γύρου που ο Παμβοχαϊκός αγωνίστηκε στο Ρέντη έχουν γίνει αλλαγές σε προπονητή και σε δύο παίκτες.
 
Ντεμπούτο ο Σπένσερ Ρόου
 
Ο Παμβοχαϊκός προέρχεται από τη νίκη με 3-2 του Άρη και θέλει να πάρει βαθμό ή βαθμούς ώστε να διατηρηθεί κοντά στην πρώτη προνομιούχο τετράδα της βαθμολογίας που οδηγεί απ΄ευθείας στα ημιτελικά των πλέι οφ. Η ομάδα του Βραχατίου θα παρουσιαστεί ενισχυμένη με τον Aμερικανό κεντρικό Σπένσερ Ρόου (5/4/1992, 2.02) ο οποίος θα αντικαταστήσει τον Σίμε Βούλιν.
 
«Έχουμε ετοιμαστεί καλά»
 
Ο Γερμανός προπονητής του Παμβοχαϊκού Μίκαελ Μέρτεν είπε: «Κάναμε καλή προετοιμασία για να αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε τον αντίπαλο μας και θέλουμε να παρουσιάσουμε ένα καλό και ανταγωνιστικό πρόσωπο. Ο Ρόου δείχνει γρήγορη προσαρμογή στην ομάδα. Σταδιακά θα μπορέσουμε να κλείσουμε τα κενά μας και να ανεβάσουμε κι άλλο το αγωνιστικό επίπεδο. Ο Ολυμπιακός έχει γρήγορο παιχνίδι με πολλές επιλογές και έχουμε ετοιμαστεί καλά. Κάθε ομάδα θέλει τον κόσμο δίπλα της και δεν θα μπορούσαμε να είμαστε εξαίρεση».
 
Αήττητο και στο Βραχάτι
 
Ο Ολυμπιακός θέλει να διατηρήσει το αήττητο του και στο Βραχάτι ώστε να πορευτεί τη μοναχική του πορεία στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Δημήτρης Καζάζης γνωρίζει πως ο Παμβοχαϊκός θα παρουσιαστεί με πολύ ενθουσιασμό αλλά η τακτική είναι αυτή που θα κρίνει το νικητή κατά μεγάλο ποσοστό.
 
«Προβάδισμα μέχρι τέλους»
 
Ο κεντρικός του Ολυμπιακού και ο τυχερός της χρονιάς Γιάννης Τακουρίδης που ανήμερα της εορταστικής του εορτής πήρε το φλουρί στο ανδρικό τμήμα βόλεϊ είπε: «Ξέρουμε πως θα έχουμε δύσκολο έργο στο Βραχάτι αλλά είμαστε έτοιμοι και έχουμε τις λύσεις για να αντιμετωπίσουμε κάθε αντίπαλο. Μπήκαμε καλά το 2015 με νίκη στη Λαμία και θα είναι ιδανικό να μπούμε καλά και στον Β΄γύρο. Θέλουμε να κρατήσουμε το προβάδισμα μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου ώστε να έχουμε πλεονέκτημα στα πλέι οφ αλλά κυρίως να μαζέψουμε πιο πολλούς βαθμούς απ΄ότι στον Α΄γύρο».
 
«Επικίνδυνη έξοδος»
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Δημήτρης Καζάζης δήλωσε για το παιχνίδι με τον Παμβοχαϊκό: «Θεωρώ ότι είναι μια επικίνδυνη έξοδος. Η ομάδα του Βραχατίου διαθέτει πάρα πολύ καλό σύνολο και είναι από τις ομάδες που διεκδικεί την είσοδο της στην τετράδα. Επίσης τα τελευταία αποτελέσματα του Παμβοχαϊκού, δείχνουν ότι είναι σε ανοδική πορεία. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο παιχνίδι που όμως από την άλλη εμείς πάμε για να πάρουμε το θετικό αποτέλεσμα και να συνεχίσουμε την πορεία που έχουμε χαράξει στο ελληνικό πρωτάθλημα»
 
Σερί 5-0 ο Ολυμπιακός
 
Ο Παμβοχαϊκός με τον Ολυμπιακό έχουν αναμετρηθεί 13 φορές για το πρωτάθλημα και οι «ερυθρόλευκοι» προηγούνται στις νίκες με 13-10. Ο Παμβοχαϊκός παραδοσιακά δυσκολεύει τον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν σερί νικών 5-0 στις μεταξύ τους αναμετρήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...