Παρασκευή 2 Ιανουαρίου 2015

ΝΕΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΤΥΠΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ - ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ ''ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ''


Μια ακόμα συνεργασία εξασφάλισε η Επιτροπή Διοίκησης Πετοσφαίρισης του συλλόγου μας, με τον παιδικό σταθμό 'ΤΟ ΛΙΜΑΝΑΚΙ'', για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.
Συγκεκριμένα, η εταιρία χορήγησε στο σύλλογο μας τα προπονητικά μπλουζάκια του τμήματος του balloon volley .
Είναι μία κίνηση η οποία, θα λειτουργήσει ανταποδοτικά και ωφελημένοι θα βγούμε όλοι μας.
O συγκεκριμένος παιδικός σταθμός, εδρεύει στην οδό Κ. Παλαμά 163 στη Δραπετσώνα, τηλ.: 2104635637 και όπως μαθαίνουμε από τον ιστότοπο τους, tolimanaki.com:
 Το Λιμανάκι άνοιξε.
Το μόνο που απομένει είναι να γεμίσει με τις φωνές και τα γέλια των παιδιών.

Θα χαρούμε πολύ να ταξιδέψουμε μαζί σας.

Καλώς σας βρήκαμε! Αγκυροβολήσαμε και “πιάσαμε λιμάνι”… “Το λιμάνακι” της καρδιάς μας.

Σ'έναν ολοκαίνουργιο και πλήρως εξοπλισμένο χώρο, ζεστό και λουσμένο στο φως περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους να εξερευνήσουν και να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερα.
Πρόκειται για τον πρώτο ιδιωτικό παιδικό σταθμό - νηπιαγωγείο που άνοιξε στο Δήμο Δραπετσώνας και ονομάζεται "Το Λιμανάκι".

Σκοπός μας είναι πέρα από την ουσιαστική μόρφωση τα παιδιά να νιώσουν την οικειότητα, την ασφάλεια μέσα στο χώρο, να ενταχθούν στο κοινωνικό σύνολο (στην ομάδα), να αγαπήσουν την γνώση! .

Από την πλευρά μας, ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους του σταθμού και ευχόμαστε, να γίνουν πραγματικότητα οι στόχοι τους. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...