Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Το Σάββατο 16/01 και ώρα 16:15 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για τoν Πειραιά, όπου θα μας υποδεχτεί ο Πορφύρας, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Χαχάμη, Γιουνούζ, Τσέλιου, Βλαντίδου, Καστρίτση, Δριβάκου, Σωτηρίου, Ταμπάκου, Λεκάι.

ΕΦΗΒΟΙ: Την Κυριακή 15/01 και ώρα 15:45 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εκτός έδρας αγώνα με την Αρμενική, οι εξής αθλητές:
Αλεξάκης, Αμοργιανος Πρ., Ανδρεόπουλος, Βεστάκης,  Δαρδανός, Διαμαντής,  Καλόβολος, Κασαπίδης, Κογκαλίδης, Λεκάι, Ορμενάι, Τζαννετουλάκος, Τσαβάς, Χαρακλάνης.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 17/01 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με το Αιγάλεω, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου, Μπουρέλι, Γρηγοράτου, Φούσκα, Ιωάννου, Στοίτσεβα, Ζάππα, Πολυμεροπούλου, Θωμαίδου, Μοίρα, Χάνου Κ., Μαρκάκη, Χάνου Στ., Αγγέλη.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...