Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΑΡΜΕΝΙΚΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 3-2 ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Παντελής ΒΕΣΤΑΚΗΣ
Δεύτερη ήττα με 3-2 (31-29, 20-25, 25-21, 22-25, 15-11) και τον αποκλεισμό από την ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ υπέστη το εφηβικό μας τμήμα.
Ο αγώνας ήταν πολύ κρίσιμος για τις δύο ομάδες και επιβεβαιώθηκε από το καλό βόλει που παίχτηκε. Η ομάδα μας, μετά την εντός έδρας ήττα - σοκ του 1ου αγώνα, ήθελε τη νίκη, ώστε να οδηγήσει τη σειρά των αγώνων και πάλι στο γήπεδο μας.
Παρουσιαστήκαμε σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό να φτάσουμε στη νίκη, στο έτσι κι αλλιώς δύσκολο γήπεδο της Αρμενικής.
Στο 1ο σετ, η Αρμενική ξεκίνησε καλύτερα και προηγήθηκε με 9-3. Σιγά - σιγά η Δραπετσώνα, έμπαινε στον αγώνα και πήρε το προβάδισμα με 17-18, για να ακολουθήσει ένα σερί της Αρμενικής με 4-0 για το 21-18. Και πάλι όμως η ομάδα μας, δεν το έβαλε κάτω και προηγήθηκε με 24-25, φτάνοντας στο σετ μπολ. Στο σημείο εκείνο όμως ο διαιτητής κ. Βελώνης έβγαλε μια πολύ αυστηρή κόκκινη κάρτα σε αθλητή μας χωρίς καμία παρατήρηση πριν, αφαιρώντας μας το σετ μπολ και την κατάκτηση του 1ου σετ, για να φτάσουμε στο 1-0, μετά απο πολλές παρατάσεις.
Στο 2ο σετ, η Δραπετσώνα έδειξε ότι δεν επηρεάστηκε ψυχολογικά από τον τρόπο απώλειας του 1ου σετ και μπήκε καλά, διατηρώντας ένα προβάδισμα 2-4 πόντων, μέχρι να ισοφαρίσει η Αρμενική με 20-20. Όμως η ομάδα μας με σερί 0-5, ισοφάρισε σε 1-1.
Στο 3ο σετ, οι ομάδες ήταν κοντά στο σκορ με εναλλαγές στο προβάδισμα, μέχρι το 20-20. Η Αρμενική στη συνέχεια με σερί 5-1, προηγήθηκε με 2-1.
Στο 4ο σετ, η Δραπετσώνα έδειξε ότι ήθελε πολύ τη νίκη και προηγήθηκε με 6-13, 15-19, για να οδηγήσει τον αγώνα στο 5ο σετ, στο οποίο η Αρμενική από την αρχή είχε την πρωτοπορία με 2-3 πόντους, φτάνοντας τελικά στη νίκη - πρόκριση στην τελική φάση.
Ο διαιτητής κ. Βελώνης, έκανε αυστηρή διαιτησία στο θέμα της διπλής μπάλας σε βάρος της ομάδας μας και γενικά έκανε λάθη σε βάρος και των δύο ομάδων.
Η πρόκριση για τη Δραπετσώνα, όπως εξελίχθηκε η τροπή, χάθηκε στον 1ο αγώνα, όπου παρουσιαστήκαμε με ελλείψεις και είχαμε κακή απόδοση. 
Σαφώς και πρόκειται για αποτυχία του τμήματος, η μη πρόκριση μας στην τελική φάση, γιατί είχαμε το κατάλληλο υλικό γι αυτό και το δείξαμε στη διάρκεια του πρωταθλήματος. Στόχος μας πια, η ενδυνάμωση του τμήματος, ώστε την επόμενη περίοδο, να παρουσιάσουμε σύνολο κατάλληλο να διαχειριστεί τις συνθήκες πρωταθληματισμού.
ΑΡΜΕΝΙΚΗ: (Τσιόκας) Αξιώτης, Τσεμενιάν, Δημούδης, Πογοσιάν, Λολάκης, Χατσατριάν, Γιδόπουλος (λ), Μαργκαριάν (λ), Μαρτιροσιάν.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Πλήθης - Καγιαλής) Δαρδανός, Τζαννετουλάκος, Ορμενάι, Αλεξάκης, Ανδρεόπουλος, Τσαβάς, Βεστάκης (λ), Διαμαντής (λ), Κογκαλίδης, Αμοριανός Πρ., Λεκάι, Καλόβολος.
 
Στους υπόλοιπους αγώνες:
ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ - ΜΙΛΩΝΑΣ 0-3
ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ 0-3
ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-3
Οι νικητές προκρίθηκαν στην τελική φάση, όπου τα ζευγάρια, είναι τα εξής:
ΜΙΛΩΝΑΣ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΚΑΔΗΜΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...