Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

Η 3η εκπομπή «Το Αναπτυξιακό Βόλεϊ συναντά το Μέλλον του Αθλητισμού» On air! HD Video!

Η 3η εκπομπή «Το Αναπτυξιακό Βόλεϊ συναντά το Μέλλον του Αθλητισμού» On air! HD Video!
Η 3η διαδικτυακή τηλεοπτική εκπομπή της Ακαδημίας STAR VOLLEY με τον τίτλο «ΤΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ VOLLEY ΣΥΝΑΝΤΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ», είναι στον αέρα!
Η τηλεοπτική εκπομπή αποτελεί την πρώτη συστηματική και καλά σχεδιασμένη προσπάθεια στην Ελλάδα για την ενημέρωση, προβολή και προώθηση των υποδομών του volley. Την τηλεοπτική παραγωγή επιμελείται η ομάδα του sportshero.gr  ενώ το τεχνικό και δημοσιογραφικό επιτελείο υποστηρίζεται από την ομάδα επικοινωνίας της Ακαδημίας STAR VOLLEY και τους συνεργαζόμενους δημοσιογράφους συντονίζοντας μια άκρως ενδιαφέρουσα τηλεοπτική εκπομπή, πέρα από τα όρια του καθιερωμένου, πλούσια σε εικόνα, θέματα και συνεντεύξεις απο το χώρο του αναπτυξιακού volley.
 Η εκπομπή θα προβάλλεται δύο φορές κάθε μήνα (στην αρχή και τα μέσα του μήνα), ενώ βασικό μέρος της αποτελούν τα social media, οι ιστότοποι των φορέων ενώ παράλληλα, θα δίνεται βήμα σε όσους ενδιαφέρονται να εκφράσουν τις απόψεις τους για τον ευαίσθητο  χώρο των υποδομών στον ιστότοπο της Ακαδημίας (http://www.starvolley-academy.gr) και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για μια εκπομπή πολύ ξεχωριστή στην οργάνωση της παραγωγής και την παρουσίασή της με πρωτότυπα τεχνολογικά μέσα αλλά κυρίως με πολύ αγάπη και πάθος για αυτό που σχεδιάσαμε και το οποίο παραδίδουμε κατά πρώτο στους αθλητές και αθλήτριες όχι μόνο της Ακαδημίας STAR VOLLEY και του αθλητικού συλλόγου ΔΑΣ Δραπετσώνας αλλά και των άλλων αθλητικών συλλόγων, στους φίλους του ερασιτεχνικού volley και γενικότερα σε κάθε ενδιαφερόμενο φίλο και υποστηρικτή του ερασιτεχνικού αθλητισμού στην Ελλάδα.
Την εκπομπή, μπορείτε να την παρακολουθήσετε ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...