Πέμπτη 14 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Με τους δυο Κουβανούς του ίσα που να έχουν πατήσει το πόδι τους στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης και να… μπαίνουν αμέσως στο πούλμαν, ο ΠΑΟΚ ταξίδεψε στο Βραχάτι όπους αντιμετωπίζει την Πέμπτη 14/1 και ώρα 18:00 (Novasports1) τον Παμβοχαϊκό στην αναμέτρηση που θα ρίξει την αυλαία της 12ης αγωνιστικής.
Ο MVP Ρονάλντο Σεπέδα του προΟλυμπιακού τουρνουά μαζί με τον συμπαίκτη του Χαβιέρ Χιμένες επέστρεψαν στη συμπρωτεύουσα έπειτα και από την πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.
Μάλιστα, ο Σεπέδα έφερε μαζί του τη σύζυγο του Γουάντα αλλά και τα παιδιά του Μπρέντα και Μπράντον ενώ κατά την άφιξη τους τα παιδιά του ΚΟυβανού διαγώνιου ξετρελάθηκαν με τα παιχνίδια που τους δώρισε ο πρόεδρος του ΤΑΠ ΠΑΟΚ Αντώνης Τσαλόπουλος.
Στον πρώτο γύρο, ο Παμβοχαϊκός είχε κόψει βαθμό από τον Δικέφαλο (3-2) μέσα στο Παλατάκι ενώ η αποστολή στη Βόχα είναι… επικίνδυνη λόγω και της κούρασης που είναι δεδομένη για τους Σεπέδα-Χιμένες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...