Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΛΗΡΩΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗ Γ΄ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ

Με αντίπαλο το ΓΣ ΛΑΜΙΑΣ εντός έδρας, κληρώθηκε μόλις τώρα το αντρικό μας τμήμα για τη γ΄ φάση του κύπελου Ελλάδας.
Η διαδικασία της κλήρωσης, ήταν ΑΚΡΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ από τον Πρόεδρο της ΚΕΔ/ΕΟΠΕ Χρήστο Σύλλα, ο οποίος χωρίς κανένα ενδοιασμό, ΟΡΙΣΕ τα ζευγάρια της κλήρωσης, βασιζόμενος στην προκήρυξη στην οποία αναφέρεται ότι θα γινόταν με γεωγραφικά κριτήρια. Αλλά αυτά τα γεωγραφικά κριτήρια, τα πήρε τα ερμήνευσε όπως ήθελε και έβγαλε ''λαγούς''. 
Συγκεκριμένα, όταν λέμε γεωγραφικά κριτήρια, εννοούμε, όπως είναι δομημένα τα εθνικά πρωταθλήματα, δηλαδή Βορράς και Νότος. Με τον τρόπο αυτό, όλοι περιμέναμε ότι θα κληρώνονταν 3 ζευγάρια του Βορρά και 5 ζευγάρια του Νότου μεταξύ τους. Όμως, φευ! Δεν υπολογίζαμε τον παράγοντα Σύλλα, ο οποίος αρχικά για το Βορρά, όρισε το ζευγάρο Εθνικού Αλ. και Ορεστιάδας, επικαλούμενος το πρόβλημα με τα μπλόκα των αγροτών - λες και δε θα έχουν το ίδιο πρόβλημα ο Ολυμπιακός που θα πάει στην Πάτρα, ο Παναθηναικός που θα πάει στην Καλαμάτα και η Λαμία που θα έρθει στη Δραπετσώνα - και η μόνη κλήρωση που έκανε, ήταν για το ποια ομάδα, θα ήταν γηπεδούχος.
Στη συνέχεια ξανακτύπησε και τις 10 ομάδες του Νότου, τις χώρισε στις 5 της Αττικής και στις 5 της Περιφέρειας, ώστε σε κάθε περίπτωση να κληρωθεί μία ομάδα της Αττικής αντίπαλη με μία της Περιφέρειας. Πρωτάκουστο στη φάση που βρίσκεται το κύπελο Ελλάδας!!!
Για να φανταστείτε, για το πως βλέπει ο Σύλλας, την όλη διαδικασία, ενοχλήθηκε και το ανέφερε για το γεγονός ότι την κλήρωση την παρακολουθούσαμε ζωντανά μέσω βιντεοκλήσης. Αν είναι δυνατόν!!!
 
Σε ότι αφορά τη Λαμία, ομάδα της Α1, βρίσκεται στη 12η θέση της βαθμολογίας και μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. Διαθέτει στο δυναμικό της 4 ξένους αθλητές και φυσικά είναι το φαβορί του αγώνα. Σε κάθε περίπτωση όμως η Δραπετσώνα, θα αγωνιστεί για να αποκομίσει από τον αγώνα, ό,τι της αναλογεί.
Ο αγώνας έχει προγραμματιστεί για τις 10/02, εκτός και αν έχουμε νέα έκπληξη και αλλάξει και αυτό.

Τα υπόλοιπα ζευγάρια:
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛ. - ΟΡΕΣΤΙΑΔΑ
ΝΙΚΗ ΑΙΓ. - ΗΡΑΚΛΗΣ
ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ
ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΚΗΦΙΣΙΑ - ΦΟΙΝΙΚΑΣ Σ.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
ΚΥΖΙΚΟΣ - ΠΑΜΒΟΧΑΙΚΟΣ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...