Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

ΤΡΕΝΤΙΝΟ - ΠΑΟΚ 3-0 ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE

Adtech Ad
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Δημήτρη Τζούριτς η Τρεντίνο επιβλήθηκε με 3-0 σετ επί του ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του Champions League ανδρών.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ πριν από την αναμέτρησης προμηνύονταν ιδιαίτερα δύσκολη και αυτό αποδείχτηκε και στην πράξη. Η Τρεντίνο πήρε εύκολα τη νίκη με 3-0 επί του "δικεφάλου του Βορρά" παίζοντας κατά διαστήματα καλό βόλεϊ.
Μεγάλο πρωταγωνιστής για την ιταλική ομάδα ήταν ένα δικό μας παιδί, ο Δημήτρης Τζούριτς.
Ο αρχηγός της Εθνικής ομάδας βόλεϊ σταμάτησε στους 21 πόντους με στατιστικά για όσκαρ. Με 17/23 επιθέσεις (ποσοστό 74%) και με 4 άσους ουσιαστικά οδήγησε την ομάδα του στη νίκη. Θετικός ήταν και ένα άλλος παλιός μας γνώριμος. Ο λόγος για τον Τίνε Ούρναουτ (φωτογραφία) ο οποίος είχε οκτώ πόντους.
Στην αντίπερα όχθη ο ΠΑΟΚ είχε σε κακή ημέρα πολλούς παίκτες τους με τον Σεπέδα να είναι πρώτος σκόρερ της ομάδας με 11 πόντους.

Τρεντίνο - ΠΑΟΚ 3-0
Τα σετ: 25-18, 25-20, 27-25
Τρεντίνο: Τζιανέλι, Λάντσα, Σολέ, Τζούριτς, Βαν ντε Βόορντε, Ούρναουτ, λ. Κολάτσι / Ματσόνε, Ντε Αντζέλις
ΠΑΟΚ: Χιμένες, Κουρνέτα, Σεπέδα, Τακουρίδης, Γκεοργκίεφ, Πέτρογλου λ. Γκαράς / Εφραιμίδης, Ντίνας, Τερζής, Σαμπανάη, Καρασαββίδης.
sport24.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...