Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΦΟΙΒΟΣ ΜΕΛ. - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ

Θάνος ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ
Με μια ακόμη εκτός έδρας νίκη, επί του ΣΦΑΜ ΦΟΙΒΟΥ με 0-3 (15-25, 19-25, 19-25), συνέχισε την πορεία του στο κύπελο Ελλάδας το αντρικό μας τμήμα.
Με τη νίκη μας αυτή, προκριθήκαμε στην 3η αγωνιστική της β΄ φάσης, στην οποία μετέχουν 16 ομάδες, εκτός της Α1.
Η ομάδα μας, μπήκε στον αγώνα με αποκλειστικό σκοπό την επικράτηση της και την πρόκριση. Έπαιξε πολύ καλό βόλει και δεν έδωσε σε κανένα σημείο του αγώνα, το δικαίωμα στο Φοίβο, να διεκδικήσει κάτι καλύτερο.
Και στα τρία σετς, παίρναμε από την αρχή το προβάδισμα, φτάνοντας εύκολα στο τελικό 0-3.
Άριστη η διαιτησία των κ.κ. Διαμαντή και Βλάχου.
ΦΟΙΒΟΣ: (Μονδέλος) Παπαχρήστου, Αργυρόπουλος, Κακαλέτρης, Δαλέκος, Σωτηρίου, Παπακωστόπουλος, Κούλης (λ), Σκοτίδας (λ), Κάππας, Σιημητράς, Βεζυράκης, Ζαρίφης.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζημιχάλης) Μαρμαρινός, Κλώνος, Στρατηγός, Μπουλγάρου, Κογκαλίδης, Μπαλτάσης, Αντωνιάδης (λ), Παυλίδης, Μεσσάλας, Καρανικολάου.
 
Τώρα πια, η κλήρωση της 3ης αγωνιστικής, θα διεξαχθεί την Τετάρτη 13/01 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΟΠΕ και σε αυτήν μετέχουν, οι εξής 16 ομάδες.
ΒΟΡΡΑΣ: Νίκη Αιγινίου ή Μακεδονικός, Πήγασος Πολίχνης, ΧΑΝΘ, Κομοτηνή, Ποσειδώνας Κοζάνης, Λάρισα, οι οποίες θα συγκροτήσουν 3 ζευγάρια.
ΝΟΤΟΣ: ΑΕΚ, Κύζικος, Ηρακλής Χαλκ., Πήγασος Ν. Κόσμου, Δραπετσώνα, Μυτιλήνη, Ρέθυμνο, Καλαμάτα, Κόροιβος, Ολυμπιάδα Πάτρας. 
Δύο από τις τρεις ομάδες της Πελοποννήσου, θα συγκροτήσουν ένα ζευγάρι και οι υπόλοιπες 8 θα κληρωθούν μεταξύ τους. Υπενθυμίζεται, ότι η ομάδα μας με όποια ομάδα κληρωθεί, θα αγωνιστεί εντός έδρας, εκτός του Πήγασου, αν κληρωθεί πρώτος, οπότε θα πάμε στην έδρα του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...