Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 23/01 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'' στις 18:00 για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί ο τοπικός ΓΣ, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Χάνου Κ., Ιωάννου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Μαρκάκη, Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Λεπίδου, Χάνου Στ., Κουμρόγλου, Χρυσού, Βούλγαρη.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Το Σάββατο 23/01 και ώρα 19:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άλιμο, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Χαχάμη, Γιουνούζ, Τσέλιου, Βλαντίδου, Καστρίτση, Δριβάκου, Σωτηρίου, Ταμπάκου, Λεκάι.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 24/01 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με τον Ολυμπιακό, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου, Μπουρέλι, Γρηγοράτου, Φούσκα, Ιωάννου, Στοίτσεβα, Ζάππα, Πολυμεροπούλου, Θωμαίδου, Μοίρα, Χάνου Κ., Μαρκάκη, Αγγέλη, Κουμρόγλου.     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...