Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2016

ΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΜΑΣ

Τα ραντεβού των 4 αναπτυξιακών αγώνων για το Σαββατοκύριακο, είναι τα εξής:

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄: Το Σάββατο 09/01 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'' στις 11:00 για τον εντός έδρας αγώνα με τον Άλιμο, οι εξής αθλήτριες: Αμοιρίδου, Χάνου Κ., Ιωάννου, Στοίτσεβα, Αγγέλη, Μαρκάκη, Θωμαίδου, Μαρκουτσά, Φώτου, Λεπίδου, Χάνου Στ., Κουμρόγλου, Χρυσού, Βούλγαρη.

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Γ΄: Το Σάββατο 09/01 και ώρα 10:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για την Ηλιούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί ο τοπικός ΓΣ, οι εξής αθλήτριες: Αντωνοπούλου, Μπουλούμπαση, Χαχάμη, Γιουνούζ, Τσέλιου, Βλαντίδου, Καστρίτση, Δριβάκου, Σωτηρίου, Ταμπάκου, Λεκάι.

ΕΦΗΒΟΙ: Την Κυριακή 10/01 και ώρα 11:00 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για τον εντός έδρας αγώνα με την Αρμενική, οι εξής αθλητές: Κασαπίδης, Καλόβολος, Ορμενάι, Ανδρεόπουλος, Τζαννετουλάκος, Βεστάκης, Κογκαλίδης, Δαρδανός, Λεκάι, Χαρακλάνης, Αλεξάκης, Γρηγοράτος, Καγιαλής, Διαμαντής.

ΝΕΑΝΙΔΕΣ: Την Κυριακή 10/01 και ώρα 16:30 θα πρέπει να βρίσκονται στο γυμναστήριο ''Αρ. Παπαμιχαήλ'', για να αναχωρήσουμε για την Αργυρούπολη, όπου θα μας υποδεχτεί η ομώνυμη ομάδα, οι εξής αθλήτριες: Λιόλιου, Βεντούρη, Μπουρέλι, Γρηγοράτου, Φούσκα, Ιωάννου, Στοίτσεβα, Ζάππα, Πολυμεροπούλου, Θωμαίδου, Μοίρα, Χάνου Κ., Μαρκάκη, Κουμρόγλου.    

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου