Τρίτη 12 Ιανουαρίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΑΡΜΕΝΙΚΗ 2-3 ΣΤΟΥΣ ΕΦΗΒΟΥΣ

Πέτρος ΧΑΡΑΚΛΑΝΗΣ
Εντός έδρας ήττα από την ΑΕ ΑΡΜΕΝΙΚΗ με 2-3 (25-19, 25-20, 20-25, 15-25, 11-15) σε 2 ώρες και 14΄, υπέστη το εφηβικό μας τμήμα για την νοκ άουτ β΄ φάση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα μας, δεν παρουσιάστηκε σε καλή κατάσταση, αλλά παρ΄ όλα αυτά, στα δύο πρώτα σετς, ήταν καλύτερη από την Αρμενική και προηγήθηκε με 2-0.
Στη συνέχεια, η απόδοση μας έπεσε κατακόρυφα, τα λάθη έγιναν πολλά και η Αρμενική, που έδειξε ότι ήθελε τη νίκη περισσότερο, πραγματοποίησε την ολική ανατροπή, φτάνοντας στη νίκη, η οποία της επιτρέπει να έχει το πάνω χέρι στην υπόθεση πρόκριση στην τελική φάση.
Τώρα, θα πρέπει να ρεφάρουμε την ήττα με νίκη εκτός έδρας, ώστε να οδηγήσουμε τη σειρά των αγώνων στην έδρα μας και με δύο νίκες να προκριθούμε στην τελική φάση.
Πολύ καλή η διαιτησία των κ.κ. Αντωνόπουλου και Μπολοβίνου.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Πλήθης) Χαρακλάνης, Δαρδανός, Τζαννετουλάκος, Ορμενάι, Αλεξάκης, Ανδρεόπουλος, Βεστάκης (λ), Διαμαντής (λ), Καλόβολος, Κογκαλίδης, Κασαπίδης, Λεκάι.
ΑΡΜΕΝΙΚΗ: (Τσόκας) Λολάκης, Δημούδης, Πογοσιάν, Τσεμενιάν, Χατσατριάν, Αξιώτης, Γιδόπουλος (λ), Μαργκαριάν (λ), Νουριάν, Κικιάν.
 
Στους υπόλοιπους αγώνες της β΄ φάσης:
ΜΙΛΩΝΑΣ - ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ 3-0
ΑΚΑΔΗΜΟΣ - ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗ 3-1
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ 12/01
Οι νικητές προηγούνται με 1-0 στις νίκες και χρειάζονται, άλλη μία νίκη για την πρόκριση τους στην τελική φάση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...