Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016

ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ - ΜΥΤΙΛΗΝΗ 3-0 ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΙΣ ''8'' (ΠΛΗΝ Α1)

Γιώργος ΤΖΑΝΝΕΤΟΥΛΑΚΟΣ
Εντός έδρας νίκη ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση, επί του ΑΟ ΜΥΤΙΛΗΝΗΣ με 3-0 (25-21, 25-23, 25-16), για το αντρικό μας τμήμα, για το κύπελο Ελλάδας αντρών.
Παράλληλα πήραμε και το εισιτήριο πρόκρισης στις 8 ομάδες (πλην αυτών της Α1), περιμένοντας πια τον αντίπαλο μας, που θα προκύψει από τους υπόλοιπους αγώνες που θα διεξαχθούν στις 20/01 και την κλήρωση της 21/01.
Η ομάδα μας, μπήκε στον αγώνα σε πολύ καλή κατάσταση και έδειξε ότι δε θα είναι εύκολος αντίπαλος για τη Μυτιλήνη, ομάδα της Α2.
Στο 1ο σετ, ξεκινήσαμε καλύτερα και προηγηθήκαμε με 8-5, με τη Μυτιλήνη να αντιδρά και να παίρνει το προβάδισμα με 9-11. Στο σημείο εκείνο η Δραπετσώνα, έτρεξε ένα σερί 4-0, ξαναπαίρνοντας το προβάσισμα για να μην το ξαναχάσει μέχρι να γίνει το 1-0.
Στο 2ο σετ, η Μυτιλήνη ήταν αυτή που ξεκίνησε καλύτερα προηγούμενη με 2-5 με σερί 0-5. Η Δραπετσώνα όμως αντέδρασε γρήγορα και πήρε το προβάδισμα μετά το 11-8, με σερί 6-0, φτάνοντας να προηγηθεί με 20-15. Από εκεί και μετά, με λάθη μας δώσαμε την ευκαιρία στη Μυτιλήνη να απειλήσει και να φτάσει στον πόντο με 24-23.
Στο 3ο σετ, δεν είχαμε καμιά πρόθεση να χαλάσουμε την πολύ καλή εικόνα μας και να διακινδυνεύσουμε την πρόκριση και συνεχίζοντας σε υψηλή πτήση, πήραμε διαφορές από την αρχή, φτάνοντας εύκολα στο τελικό 3-0.
Πολύ καλή η διαιτησία του κ. Τσάκα και της κας. Καντλή.
ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ: (Χατζημιχάλης) Μπαλτάσης, Μαρμαρινός, Κλώνος, Παυλίδης, Μεσσάλας, Κογκαλίδης, Αντωνιάδης (λ), Τζαννετουλάκος (λ), Στρατηγός, Ανδρεόπουλος, Ορμενάι.
ΜΥΤΙΛΗΝΗ: (Γιακουμής) Περτσελής, Ζιάκας, Βλάχος, Φύτρος, Σωτηράκης, Αγγέλου, Τσάτσος (λ), Μπουρούς, Παπασταύρου.
 
Οι υπόλοιποι αγώνες της 20/01.
ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
ΠΗΓΑΣΟΣ Ν. ΚΟΣΜΟΥ - ΡΕΘΥΜΝΟ
ΑΕΚ - ΚΟΡΟΙΒΟΣ
ΗΡΑΚΛΗΣ Χ. - ΚΥΖΙΚΟΣ
ΧΑΝΘ - ΛΑΡΙΣΑ
ΚΟΜΟΤΗΝΗ - ΠΗΓΑΣΟΣ Π.
ΠΗΓΑΣΟΣ Κ. - ΝΙΚΗ ΑΙΓ.
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...