Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΟΙ ΣΗΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΤΗΣ Β΄ ΦΑΣΗΣ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΝΤΡΩΝ

Αργύρης ΑΝΤΙΦΑΚΟΣ (ΗΡΑΚΛΗΣ Χ.)
Ο Ηρακλής Χαλκίδας προκρίθηκε στον Γ΄γύρο του Κυπέλλου Ελλάδας ανδρών καθώς νίκησε στην Παλλήνη την τοπική ομάδα με 3-0 και πήρε την πρόκριση. 
Η Παλλήνη του Βασίλη Ξεροβάσιλα πάλεψε το 2ο σετ όπου είχε προβάδισμα με 21-20, αλλά η ομάδα του Σπύρου Γκολίτση ήταν καλύτερη σε όλους τους τομείς και πήρε τη νίκη.
Διαιτητές: Μενεσλής, Μιχαήλογλου
Tα σετ: 0-3 (20-25, 23-25, 19-25)
ΠΑΛΛΗΝΗ (Ξεροβάσιλας): Τσικάτος, Μπιλλήρης, Ψάρρης, Αντωνάκης, Κατσαούνης, Κουλουχέρης / Βογιατζίδης (λ), Μήττας, Χριστόπουλος.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΧΑΛΚΙΔΑΣ (Γκολίτσης): Γκόρτσανιουκ, Φίνος, Αντιφάκος, Αδαμόπουλος, Κολτσιάκης, Αδαμόπουλος / Κοντοστάθης (λ), Κουτρουμάνος, Φωτιάδης.

 Ο Μίλων δυσκόλεψε την Κύζικο Νέας Περάμου στη νοκ αναμέτρηση του κυπέλλου που έγινε απόψε στην έδρα της ομάδας της Νέας Σμύρνης. Η Κύζικος του Γιάννη Λάιου επικράτησε με 3-1 σετ και πήρε την πρόκριση για τον Γ΄γύρο. 
Η Κύζικος πήρε εύκολα το 1ο σετ αλλά ο Μίλωνας αντέδρασε στο 2ο σετ και με την είσοδο του Ιωάννου πίεσε στο σερβίς. Ο Γιάννης Λάιος αναγκάστηκε να κάνει αλλαγές για να βρει ρυθμό η ομάδα του όπως και έγινε μετά το 3ο σετ όπου με πρωταγωνιστές τους Κατσανεβάκη και Νικηφορίδη που ήρθε από τον πάγκο πήρε τη νίκη - πρόκριση.
Τα σετ: 1-3 (17-25, 26-24, 16-25, 21-25)
ΜΙΛΩΝ (Ντόζης): Αθανασόπουλος, Κεχράς, Σπυριούνης, Πανούσος, Περγάμαλης, Καρατζάς / Μουσίκας (λ), Σαλονίτης, Ιωάννου, Βαρδής.
ΚΥΖΙΚΟΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΑΜΟΥ (Λάιος): Κούνας, Ασπιώτη, Κατσανεβάκης, Κρέτσης, Λυκούρεσης, Μπεκιάρης / Τσαδήμας (λ), Δρογκάρης, Πεφάνης, Νικηφορίδης.
volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...