Δευτέρα 18 Ιανουαρίου 2016

ΤΟ ΒΟΛΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ

Στο Χαλκιοπούλειο θα πέσει η αυλαία της 13ης αγωνιστικής στην Volley League «Πάμε Στοίχημα» με την Λαμία να υποδέχεται τον Άρη σε αγώνα που και οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς (18/1, 18.00, Novasports-3, Βουδούρης, Κυριοπούλου).  

H Λαμία είναι στην τελευταία θέση με 4 βαθμούς και αναζητά την δεύτερη νίκη της στο πρωτάθλημα που θα την φέρει κοντά σε Παναχαϊκή και Ηρακλή που έχουν 8 και 9 βαθμούς αντίστοιχα.

«Προσπαθούμε σκληρά»

Ο Αμερικανός διαγώνιος της Λαμίας Κόλιν Χάκγουορθ είπε: «Προσπαθούμε σκληρά κάθε ημέρα. Φτάνουμε τους εαυτούς μας στα όρια τους για την ομάδα και για τους φιλάθλους της Το κλίμα είναι πολύ καλό για την ομάδα. Είμαστε καλά και βάζουμε τα δυνατά μας για να πάρουμε τη νίκη».

Ο πασαδόρος της Λαμίας Δημήτρης Δημητριάδης είπε: «Το αποτέλεσμα του αγώνα θα εξαρτηθεί από τη δική μας εμφάνιση. Εάν παίξουμε καλά δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Είναι ένας αγώνας σημαντικός και πρέπει να τον νικήσουμε για να κάμουμε βήμα παραμονής».
Θεσσαλονίκη ο Μπαμπαλιούτας

Η αποστολή του Άρη βρίσκεται στη Λαμία από το απόγευμα της Κυριακής αλλά χωρίς τον Λάμπη Μπαμπαλιούτα που έχει πυρετό και έχει μείνει Θεσσαλονίκη. Εάν υποχωρήσει ο πυρετός θα ταξιδέψει το πρωί της Δευτέρας μαζί με τους Μούχλια, Μήλη οι οποίοι το βράδυ της Κυριακής αγωνίστηκαν στο μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος εφήβων της ΕΠΕΣΘ νικώντας μάλιστα τον Ηρακλή 3-2 εξασφαλίζοντας την πρόκριση στο φάιναλ-4.  Ο Άρης είναι στην 9η θέση της βαθμολογίας με 12 βαθμούς και νιώθει την ανάσα του Ηρακλή και της Παναχαϊκής που ακολουθούν.

Βαρύ κλίμα στους «κιτρινόμαυρους»
Στην ομάδα του Άρη το κλίμα είναι βαρύ καθώς η διοίκηση δεν έχει καταφέρει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις της προς τους παίκτες οι οποίοι εκτός των άλλων είναι δυσαρεστημένοι από το ενδεχόμενο μειώσεων 50% στα συμβόλαια τους.
«Με όλο τον σεβασμό»
Ο Γιάννης Μέλκας προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα ενωμένοι και να δώσει κίνητρο στους απογοητευμένους αθλητές του που δεν έχουν πληρωθεί για πολύ καιρό: «Με όλο το σεβασμό για την ομάδα της Λαμίας εάν εμείς πιάσουμε καλή απόδοση θα έχουμε τον πρώτο λόγο. Αν ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας δεν θα έχουμε πρόβλημα αλλά θα είναι μία πολύ σκληρή αναμέτρηση».
Από 10 νίκες

Στο παρελθόν έχουν γίνει 20 αγώνες για το πρωτάθλημα μεταξύ του Άρη και της Λαμίας και υπάρχει απόλυτη ισοροπία από 10 νίκες η κάθε μία.

volleynews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΑΦΡΟΔΙΤΗ - ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑ 0-3 ΓΙΑ ΤΟΝ 1ο ΓΥΡΟ ΚΥΠΕΛΟΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΔΑ

Επιτυχημένο ξεκίνημα για το γυναικείο μας τμήμα στον 1ο γύρο του κύπελου ΕΣΠΕΔΑ. Σε εκτός έδρας αγώνα, ο οποίος όμως διεξήχθη στο '...